» »

Dva operaterja hkrati!?

Dva operaterja hkrati!?

shadowfax ::

Ker nisem preveč informiran glede tega sem pa prepričan, da kdo tu gor ve kako to gre se zopet obračam na Vas!
Zanima me, če lahko imaš pogodbo pri dveh operaterjih hkrati? Gre se zato, da imam penzion paket preko strica, ker pač takrat še nisem bil star 18, da bi lahko imel študentski paket...Ko pa sem dopolnil 18. let pa sem sklenit itak paket in vzel telefon za mamo...zdaj pa bi rad preklical penzion paket in se ''preselil'' k simobilu, obdržal svojo številko, itak paket za mamo pa bi še vedno ostal!?
Je to možno?

Hvala za pomoč in lep pozdrav!

MiCkEyCE ::

Zdravo...

Lahko imas oz. saj jaz imam Itak paket in hkrati Orto smart, tako da ce do sedaj niso kaj spremenili, potem gre (sem bil pa prvo pri mobitelu, pa potem pred dvema letoma sel se k simobilu). Najbolje pa bo, da poklices na simobil center in ti bodo vse povedali.

Lp Miha

Goldee ::

Če te prav razumem si imel prej penzion paket (ki ga je stric imel pisanega nase), ko pa si dopolnil 18 let pa si vzel Itak paket na svoje ime? Sedaj pa želiš iti k SiMobilu?
Lahko greš k SiMobilu, vendar, če boš preklical pogodbo pri Mobitelu te čakajo določeni "penalty" oz. odškodnina, ki jo boš moral plačati Mobitelu - predlagam, da preletiš Mobitelovo pogodbo. Preberi tudi mali tisk. Drugače pa lahko imaš brez problema pogodbo pri SiMobilu in Mobitelu hkrati. Tudi sam sem sklenil 4 mesece pred iztekom pogodbe pri Mobitelu pogodbo pri SiMobilu - in sem raje še tiste 4 mesece, ki so mi ostali lepo plačeval naročnino za Mobitel (račun me je prišel dobre 4€) zraven pa veselo uporabljal SiMobil - tako da sem se ognil raznim kaznim, ki bi jih moral plačati, če bi prekinil pogodbo pri Mobitelu. Mislim, da moraš v tem primeru doplačati polno vrednost telefona, ki si ga vzel, vezanega na pogodbo. Torej, če si kupil npr. eno Nokio, ki si jo dobil v Itak paketu za 100€, na prostem trgu pa ta telefon stane 300€ - boš moral Mobitelu plačati še 200€ ob prekinitvi pogodbe.

LP
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

ahac ::

Pogodb imaš lahko 100, če hočeš.
Edin problem tukaj bi bil, če imaš na penzion paket kakšen aneks (če si vzel telefon), ki še ni potekel. V tem primeru lahko še vedno preneseš številko, ampak mobitelu plačuješ naročnino do izteka aneksa.
Če pa aneksa nimaš potem pa ni nobenega problema.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

shadowfax ::

Ne aneks mi je že potekel telefon sem vzel že pred več kot dvema letoma (penzion paket).
Itak paket pa bi ostal nespremenjen saj ga ''uporablja'' mama...
Samo prestopil bi s stričevega penziona na simobil orto in obdržal svojo številko seveda pa bi bilo to na moje ime in moj naslov.
Tako, da če sem Vas prav razumel ni nobenega problema in obveznosti do mobitela?

Hvala, lp

Deky_ ::

Kdo je pa podpisal pogodbo za penzion paket če je bil to stric pol ti te telefonske ne moreš prenest na svoje ime ker je tvoj stric nosilec te pogodbe pri mobitelu...soryy če sem napačno razumel..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira paketa - najboljša opcija

Oddelek: Mobilne tehnologije
3710003 (9094) EdoK
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22464118 (56245) nekikr
»

Vaš ponudnik mobilne telefonije

333841 (2723) zee
»

Se splača nakup telefona pri simobilu

253536 (2543) šernk
»

Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )

5211322 (8932) bf4ed

Več podobnih tem