Forum » Kaj kupiti » Kateri barvni laserski tiskalnik
Kateri barvni laserski tiskalnik
gorjanc ::
Odločam se za nakup barvnega laserskega tiskalnika, nižjega cenovnega razreda. Tiskalnik bo namenjen domači uporabi. Cenovni razred za sam tiskalnik pa je cca. 300 EUR.
V oči sta mi padal dva tiskalnika in sicer: Konica MInolta magicolor 2500W in HP Color LaserJet 1600
Najpomembnejše pri tiskalniku mi je dolga doba delovanja, ter seveda čim cenejše tiskanje. Za oba tiskalnika se dobijo polnjene kartuše za oba stanejo cca. 70 EUR. Prosim vas da se mi pomagate odločiti, vesel bom tudi če mi predlagate druge modele tiskalnikov.
V oči sta mi padal dva tiskalnika in sicer: Konica MInolta magicolor 2500W in HP Color LaserJet 1600
Najpomembnejše pri tiskalniku mi je dolga doba delovanja, ter seveda čim cenejše tiskanje. Za oba tiskalnika se dobijo polnjene kartuše za oba stanejo cca. 70 EUR. Prosim vas da se mi pomagate odločiti, vesel bom tudi če mi predlagate druge modele tiskalnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30770 (20040) | bobby |
» | Kateri tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2974 (2504) | flood |
» | Kateri barvni laserski tiskalnik za ca. 500 EUROddelek: Kaj kupiti | 1647 (1357) | tempoFlow |
» | pomoč pri izbiri tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2015 (1807) | dolenska |
» | Kateri črnobeli laserski tiskalnik ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1883 (1629) | sebastianl |