Forum » Navijanje » Višanje i/o voltaže
Višanje i/o voltaže
OZZY ::
Mam grafično gf2ti od herculesa, ki ima gor ram, ki je sposoben 500mhz (250ddr). Osnovno je ram na 200/400ddr.
Ram sem sicer preiskusil z navitjem in deluje brez da bi zaštekal ali podobno na 250/500ddr. Problem je samo z anomalijami v prikazu slike.
Ali višanje te voltaže vpliva na to, da bi šel ram višje?
Sej vem, da boste rekli da sprobaj samo imam trenutno na disku nekaj kritičnih datotek, ki pa jih bom spravil na cd šele drugi mesec (sem trenutno brez cd-rwja). Enkrat sem poskusil na eni drugi plati z višanjem te voltaže pa so se pojavili problemi z zagonom in sem le stežka prišel v bios, da sem popravil nazaj. mogoče sem izjema???
Ali pozna kdo kak sajt, kjer bi bilo kako opisano višanje voltaže na dotični kartici z kakim posego na sami kartici.
Ram sem sicer preiskusil z navitjem in deluje brez da bi zaštekal ali podobno na 250/500ddr. Problem je samo z anomalijami v prikazu slike.
Ali višanje te voltaže vpliva na to, da bi šel ram višje?
Sej vem, da boste rekli da sprobaj samo imam trenutno na disku nekaj kritičnih datotek, ki pa jih bom spravil na cd šele drugi mesec (sem trenutno brez cd-rwja). Enkrat sem poskusil na eni drugi plati z višanjem te voltaže pa so se pojavili problemi z zagonom in sem le stežka prišel v bios, da sem popravil nazaj. mogoče sem izjema???
Ali pozna kdo kak sajt, kjer bi bilo kako opisano višanje voltaže na dotični kartici z kakim posego na sami kartici.
Go with the flow.
- spremenil: OZZY ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | P4 3.2@3.8 in X1800XLOddelek: Navijanje | 1344 (1000) | mtosev |
» | Comp se dela norcaOddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (921) | Dodgeviper |
» | nf7-s, 2500+, timingi, voltaže & stuffOddelek: Navijanje | 885 (829) | delfinus |
» | Navijane gf4 ti 4200 -> problemOddelek: Navijanje | 888 (802) | T0RN4D0 |
» | athlon xp 1600+ do 1680 mhz brez odklepanjaOddelek: Navijanje | 1357 (1036) | bodom |