Forum » Izdelava spletišč » Kontaktna forma na strani
Kontaktna forma na strani
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Za spletno stran potrebujem kontaktni obrazec (verjetno je PHP varianta najboljša) vendar mi ne dela nič, kar poiskusim. Stara finta action="mailto:..." v HTMLju tako in tako ne dela, s hotscripts.com pa sem pobral par PHP kod, vendar pravtako NIČ ne dela, moj mail account pa ostaja prazen
Zanima me, a jst neki narobe delam, ali pa je net poln neuporabnih skript. Spletno stran imam na freehostia.com.
Kodo NUJNO potrebujem, tako da se priporočam za vsakršen nasvet.
LP
Za spletno stran potrebujem kontaktni obrazec (verjetno je PHP varianta najboljša) vendar mi ne dela nič, kar poiskusim. Stara finta action="mailto:..." v HTMLju tako in tako ne dela, s hotscripts.com pa sem pobral par PHP kod, vendar pravtako NIČ ne dela, moj mail account pa ostaja prazen
Zanima me, a jst neki narobe delam, ali pa je net poln neuporabnih skript. Spletno stran imam na freehostia.com.
Kodo NUJNO potrebujem, tako da se priporočam za vsakršen nasvet.
LP
Zelo mi je žal, ampak uporaba PHPja mi je tuja... se da kje dobit skripto, ki se jo samo vstavi v stran in je to to?
Binji ::
Jaz sem se ful zajebaval dokler nisem pogruntal, da moram nastavit mail server v PHP nastavitvah. Sem pa to pocel na svojem serverju, za tvojega ponudnika pa ne vem kako imajo
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Ja, bi blo kr logično, ampak Freehostia ma v php nastavitvah samo izbiro med php4 in php5 :D Tak da nč od tega
Binji ::
ne sej to morajo met oni nastavljeno svoj mail server (oz od svojega providerja)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
TOREJ, a je tu kak super g33k, ki bi mi znal pomagat? A poznate kak free server, kjer take forme zagotovo delajo? Da bi linkal tja samo na stran s kontaktom, pol pa spet nazaj
Tody ::
ah brez muje se še čevelj ne obuje... Če se hočeš fancy igrat si snami dol nek CMS v katerem je to 100% vključeno in se igraj z gumbi. Ali spletni programer in se poskušaš naučit veliko različnih zadev, ali pa si uporabnik in bi rad rešitev...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3410 (3034) | 4kik4 |
» | PHP & apache - nejasen problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1241) | Dahakka |
» | Linux sendmail - Problem !!!??Oddelek: Omrežja in internet | 1955 (1716) | n0name |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10700 (9344) | Nerdor |
» | HTML Vprašalnik oz Anketa?Oddelek: Izdelava spletišč | 2381 (2248) | joghi |