Forum » Pomoč in nasveti » tel. linija delno ne ustreza ADSL pogojem
tel. linija delno ne ustreza ADSL pogojem
gregor_m ::
Imam problem. Danes sem hotel naročiti ADSL pri siolu (edina možnost), toda odgovorili so mi, da na moji lokaciji to ni možno. Sprva se mi je zdelo čudno, kajti nekateri sosedi ga lahko imajo. Kasneje smo prišli do zaključka, da ADSL ne morem imeti, ker imam multipleksirano linijo (prej smo imeli telefonskega dvojčka). Rekli so mi tudi, da je edina možnost da naročim ISDN in s tem bo telekom odpravil multipleksirano linijo in nato bom lahko naročil še ADSL. Pri tem sem dobil občutek, da moram telekom "podkupiti" z nakupom ISDN paketa, mi bodo odpravili multipleksirano linijo in nato omogočili ADSL.
Zanima me ali obstaja še kaka druga možnost, da mi odpravijo multipleksirano linijo, ne da bi kupil ISDN?
LP, grega
Zanima me ali obstaja še kaka druga možnost, da mi odpravijo multipleksirano linijo, ne da bi kupil ISDN?
LP, grega
Senitel ::
Pokliči na 080 2735 (APEK) med 9h in 11h ter jih povprašaj... Link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Senitel ()
Zheegec ::
To je bil pa edini in najbolj pravi odgovor, kar si jih lahko zamisliš
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
MiranRxx ::
OK.d, zakaj pa ne naročite nov priključek. Saj to ni več tako drago kot je bilo včasih.
kako dolgo pa moraš čakati, pa je drugo vprašanje!
kako dolgo pa moraš čakati, pa je drugo vprašanje!
Za vse ki bi radi poleteli ali se šolali: http://www.lcm-club.si/
jadralno.letenje@amis.net
jadralno.letenje@amis.net
Senitel ::
In zakaj bi naročal nov priključek? Telekom je že pokasiral denar za izgradnjo priključka... Če so zaradi tega, da imajo nekaj evrov večji dobiček prodal "polovičnega" je to njihov problem. Edino vprašanje tukaj je koliko je država voljna dovoljevati sama sebi nategovanje svojih državljanov.
Zheegec ::
Telekomu je bilo že nekaj časa nazaj prepovedano pogojevati kakršno koli drugo storitev za omogočanje ADSL priključka, sploh pa ISDN.
Načeloma bi se to moralo hitro urediti, če bo APEK posredoval.
Načeloma bi se to moralo hitro urediti, če bo APEK posredoval.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi Telekom ne omogoči ADSL-a?Oddelek: Omrežja in internet | 3007 (1752) | Pyr0Beast |
» | Telekom zavrnil razvezan dostopOddelek: Omrežja in internet | 5693 (4102) | 'FireSTORM' |
» | SiOL ponudil ADSL2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11159 (7133) | Dragi |
» | ADSL brez ISDNOddelek: Omrežja in internet | 1745 (1001) | d-mon |
» | TELEKOM zmanjšal dostopno hitrost?!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1672 (1411) | Igor |