» »

Ali PayPal krade?

Ali PayPal krade?

smihael ::

Ne vem ampak jez imam tak občutek, da PayPal krade.

Pači imam to (ne)srečo, da živim v Sloveniji in ne morem uporabljati debitnih-bančnih kartic (sem spada NLP Prvi račun), kreditne pa ne morem dobiti, ker pač še nisem 18. PayPal račun imam za donacije, ki jih pobiram za razne programčke.

Stvar je taka, da se v vseh letih ni prikazal niti cent, čeprav sem dobil vsaj en e-mail v katerem mi je nekdo se zahvalil in rekel, če lahko naredi donacijo (pol sem mu dal ustrezen paypal naslov). Donacije ni bilo, lahko da me je tisti človek nalagal...

Ali krajše:

- ali lahko prejemam donacije na PayPal brez, da bi imel na račun pripeto eno kartico
- če nekdo klikne na gumb doniraj, ali se mu denar zaračuna in nekam ponikne brez moje vednosti?

Bom zelo vesel, če mi lahko kdo razloži to čudo. Če je v pomoč link do mojega računa: http://www.kde-apps.org/content/donate....

Hvala in lp, Miha

_Dejan_ ::

Dvomim da paypal krade... Meni ni še nič izginilo... Drugače pa imaš v paypal računu tudi aktivnosti ki so se dogajale in lahko preveriš ali ti je res kdo nakazal ali ne... Če ti nekdo pošlje email da ti je doniral še ne pomeni da je to res...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

andromedar ::

Najdi nekoga, ki ima paypal, stisni mu petaka v roko, pol pa se vsedita za računalnik in ti naj 2€ nakaže nazaj. Tako boš najboljše vedel ali deluje al ne.
Eh?

Zgodovina sprememb…

smihael ::

Ali mi lahko kdo sploh nakaže, če nimam vseh podatkov not (mislim kartico). Če ima kdo od tuakj paypal bi prosil če npr. nakaže dolar pa ga vrnem nazaj (mislim, da je nakaz omogočen vsem).

Utk ::

Ja mislim, da ti lahko nakaze.
Pa dej no, ljudje na paypalu obračajo milijone, pa jim nihče nič ne ukrade (brez skrbi da bi tudi 3 cente opazili), tebi pa nekdo krade donacije za neke programčke, lepo te prosim. Ni blo donacij.

smihael ::

okej. Pač sem malo preveč novic bral, da so se ljudje z njim že zasrali - povečini so zbrane tudi tukaj http://www.paypalsucks.com/ (vem, pa da je zdraven nekaj promocije za eno drugo storitev).

Moj status na paypalu je Unverified
Kaj to pomeni, da ne morem prejemati donacij tudi na paypal (ali lahko prejemam denar na paypal account) - itak bi nakazan denar porabil za nakup česa drugega s paypalom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: smihael ()

neres ::

Moj status je tudi Unverified, ampak sem vseeno lahko dobil denar na Paypal (iz drugega Paypal računa). Edino če ga hočem prenest na bančni račun rabim kreditno kartico.

smihael ::

ok super. Potem bom pa naredil eno e-trgovino... Samo bal sem se da bi denar kam poniknil.

neres ::

Ja, samo pazi ker imaš še vedno precej enih omejitev, dokler si Unverified. Npr. tudi glede prejemanja denarja iz kreditnih kartic (npr. od slovenskih uporabnikov Paypala). Poglej pri My Account -> Overview -> View Limits.

kmetek ::

sam tale paypal kar vzame dost % :(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 473 74 75 76 )

Oddelek: Loža
3785738274 (21305) plusdzabaka1
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817134796 (14760) igi82m
»

Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?

Oddelek: Igre
4311272 (9989) Oktan
»

Paypal & Moneybookers (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5511824 (6748) s6c-gEL
»

Paypal brez kreditne

Oddelek: Loža
312217 (1488) c0dehunter

Več podobnih tem