Forum » Pomoč in nasveti » Problem s prenosnikom??
Problem s prenosnikom??
tommy boy ::
Lep pozdrav!
Danes sem kupil svoj prvi prenosnik in že takoj na začetku, ko sem si ga moral nastaviti so se mi na ekranu pokazale neke čudne lise (te črte oz. lise se spreminjajo) in računalnik je zmrznil. Če grem v windovse v varnem načinu, pridem noter, če pa hočem normalno prižgat prenosnika pa se pojavijo te črte.
Kaj je to z visto kaj narobe???
Prenosnik je pa Acer 5920G in kupljen danes v Big bangu..
Za odgovore se vam iskreno zahvaljujem!
Lp Borut
Danes sem kupil svoj prvi prenosnik in že takoj na začetku, ko sem si ga moral nastaviti so se mi na ekranu pokazale neke čudne lise (te črte oz. lise se spreminjajo) in računalnik je zmrznil. Če grem v windovse v varnem načinu, pridem noter, če pa hočem normalno prižgat prenosnika pa se pojavijo te črte.
Kaj je to z visto kaj narobe???
Prenosnik je pa Acer 5920G in kupljen danes v Big bangu..
Za odgovore se vam iskreno zahvaljujem!
Lp Borut
- spremenil: tommy boy ()
onehalf ::
Še danes pojdi nazaj in zahtevaj drugega, kar ti pripada. S prenosnikom je najverjetneje nekaj strojno narobe. Tudi če ne, si najbrž plačal za nastavljen prenosnik s prednaloženim OS-om.
tommy boy ::
Uspelo mi je enkrat priti v OS, pol ko sem ga pa ponovno resetiral pa spet isto. Tako, da ta prenosnik gre v ponedeljek nazaj v trgovino in zahtevam novega!!
Hvala za odgovor
LP
Hvala za odgovor
LP
arjan ::
tud js sm kupiv prenosnik pred pol leta približno
in se mi je uniču pa so mi menjali matično ploščo
zdej sm pa sz airsoft pištolo po nevarnosti ko sm se igrav s pištolo nisem vedu da je metek not in je zadelo ekran tak da je mal zlomilo ekran in mam neke čudne črte na ekranu mi pokrivajo pogled
drugače dela vse ok
prvič sm uspev popravit brez da bi izvedli starši sm en mesec skrivav
niso izvedeli drugč pa niti ne vem če mi bojo popravili ekran nevem kako da nesem
ker tokrat ne bom mogev skrivati nevem kaj da rečem
sej mamo lahko naplahtam da so te črte zarad ene igrce al pa programa nima veze za to
sam nekje sem prebrav da lohk kaj pregori pa nevem no
in je še nov prenosnik
prosim če mi kdo zna kako povedat prosim za pomoč
naj mi piše na arjan14@email.si pod zadevo naj vpiše rešitelj
in se mi je uniču pa so mi menjali matično ploščo
zdej sm pa sz airsoft pištolo po nevarnosti ko sm se igrav s pištolo nisem vedu da je metek not in je zadelo ekran tak da je mal zlomilo ekran in mam neke čudne črte na ekranu mi pokrivajo pogled
drugače dela vse ok
prvič sm uspev popravit brez da bi izvedli starši sm en mesec skrivav
niso izvedeli drugč pa niti ne vem če mi bojo popravili ekran nevem kako da nesem
ker tokrat ne bom mogev skrivati nevem kaj da rečem
sej mamo lahko naplahtam da so te črte zarad ene igrce al pa programa nima veze za to
sam nekje sem prebrav da lohk kaj pregori pa nevem no
in je še nov prenosnik
prosim če mi kdo zna kako povedat prosim za pomoč
naj mi piše na arjan14@email.si pod zadevo naj vpiše rešitelj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer 5920g - problem grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (995) | Pithlit |
» | Nov ekran - elipseOddelek: Pomoč in nasveti | 5649 (5047) | Opkow |
» | problem z lcd zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 2243 (2077) | denabiker |
» | Težava z LCD-jem na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2534 (2058) | KTr1sk |
» | Katastrofalni servisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7494 (4964) | zcetrt |