» »

Lokacija outlook pst datoteke in arhiv otlook expressa

Lokacija outlook pst datoteke in arhiv otlook expressa

matic ::

Ali je mozno pst datoteko ki jo ustvari Outlook premaknit na kako drugo lokacijo in mu povedat da se ta nahaja tam - se pravi da jo od tam odpira?!? Recimo pri win2k je ta na c:/doc&settings/user/../../../outlook.pst (nekaj takega), sedaj pa da bi jo imel jaz nekje na serverju - npr.: //server/outlook/user/outlook.pst ?

Pri outlook express kako je mozno naredit kak kvaliteten arhiv? Sploh je mozno kaj takega kot npr. pri outlooku kjer izvozis in ti zvozi vse skupaj od kontaktov, vseh mailov, itd?

CaqKa ::

okej ker vidim da noben ne odgovori mi najprej povej kaj vsebuje oziroma kaj je ta pst datoteka in kaj bi ti rad da ti naredi?
ker če mislim to kar ti misliš potem se tisto nahaja na "options" .... pa nkej je "mainteance" potem pa tam spremeniš direktorij... samo tisto so datoteke *.dbx v katerih so shranjeni vsi majli, drugace pa ima OE enkup export funkcij

sasox ::

Greš v control panel -> Mail. Zdej bom povedal za office XP, pri 2000 pa je na podoben način...sam ga nimam zdaj pri roki. V "Mail" nato izbereš Data Files, izbereš ustrezne Personal folderje, daš change in določiš novo pot. Če pa še nimaš v seznamu Personal folderjev pa daš Add in mu pokažeš pot.

To je to:))

Za OE je pa po moje kar najbolše skopirat store folder...

matic ::

okej hvala za pomoc.. je nekaj pomagalo.. za OE panevem .. ni mi tolk vsec. Ze parkrat se mi je zgodilo da go se ja nabasal s precejsno kolicino mailov se je zacel sesipat, tko da sem presaltal na Outlook (brez expressa) .. vem da ima se ogromno funkcij, ki ji sploh ne rabim ampak je*i ga! Rajs mam da se mi mal dlje nalaga, kot pa da se mi s casom sploh neha nalagat oz. se fullllll dolgo nalaga!

CaqKa ::

meni oe6 ful super spila uporablam pa ga zato ker se prej nalozi pa ker ma outlook prevec šare ki je ne potrebujem :) maile pa mam nastavljene da mi jih shranjuje na c:\mail

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ohranitev podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
132586 (2338) chrush
»

Lokacija neprebrane pošte

5908 (834) borch
»

Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...

82522 (2429) zlopi
»

Outlook 2000 - okvarjena baza podatkov

Oddelek: Programska oprema
5897 (851) BigWhale
»

Microsoft Outlook XP pro težava

Oddelek: Programska oprema
51489 (1425) voda

Več podobnih tem