Forum » Programska oprema » Tv tuner - Tview 99 - driverji?
Tv tuner - Tview 99 - driverji?
krucymucy ::
Kolega ma ta tuner TView 99 in od danes naprej XP-je!
Driverjim ki sem jih pobral z neta so dolgi 100Kb je pa možnost tudi downloada skupaj s softwareom (17MB)!
Torej z driverji, ki sem jih dol povleku je instaliralo tuner in zgleda, da je vredu. Ne dela pa software, tudi nisem še probal z originalnim softwareom, ker ma dial-up!
Poskusil pa sem z borgtv, pa se je mašina sama resetirala - v borgu je treba nastavit kakšen tuner (čipi, kartica..) pa ne vem, odpret pa se ga ne upa ker ma nalepko!
Če ima kdo kak nasvet še glede software-a, ali pa če se najde lastnik enakega tunerja ... lepo prosim za odgovore!
Driverjim ki sem jih pobral z neta so dolgi 100Kb je pa možnost tudi downloada skupaj s softwareom (17MB)!
Torej z driverji, ki sem jih dol povleku je instaliralo tuner in zgleda, da je vredu. Ne dela pa software, tudi nisem še probal z originalnim softwareom, ker ma dial-up!
Poskusil pa sem z borgtv, pa se je mašina sama resetirala - v borgu je treba nastavit kakšen tuner (čipi, kartica..) pa ne vem, odpret pa se ga ne upa ker ma nalepko!
Če ima kdo kak nasvet še glede software-a, ali pa če se najde lastnik enakega tunerja ... lepo prosim za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner - pomoč pri izbiriOddelek: Kaj kupiti | 1664 (1380) | Keyser Soze |
» | Winfast Tv tuner 2000Xp deluxe in teletekstOddelek: Strojna oprema | 1618 (1466) | Tilen |
» | TV tuner pod Linux-omOddelek: Operacijski sistemi | 1689 (1451) | Skrat |
» | winXP in TV wonder PCIOddelek: Pomoč in nasveti | 830 (729) | akulp |
» | Pineacle ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1067 (932) | Rott-von-weiler |