Forum » Strojna oprema » Prenosnik crknil?
Prenosnik crknil?
Dominator ::
HPjev prenosnik, star kaki 2 leti je danes šel (oz. del njega) po gobe.
- najprej mi je enih parkrat popolnoma zmrznil (niti kurzorja se več ni dalo premikat), tako da je bil možen samo še hard reset
- potem mi je zatajila reža za wireless kartico (spet delovala po resetu)
- malce prej je zadnjič zmrznil in se po hard resetu ni več prebudil
- ko ga prižgem, se comp. prižge, lučka za disk ves čas gori (ne utripa), ampak sistem ne prileze niti do zagona Windowsov (pravzaprav je kar ves čas tema)
- če dam Win CD noter je enako (nil se ne zgodi)
- ko ga ugasnem, ugasne takoj, ne glede na to, kako dolgo pustim prižganega (ni treba knofa držat 5 sekund, pa tudi ko stisnem gumb, v sekundi ugasne)
To so torej dejstva, zdaj bi pa lepo prosil za pomoč. Sam sem prepričan, da je problem strojni, kolebam pa med RAMom, diskom in grafično. Bi ga že peljal na servis, ampak to do ponedeljka ne bo mogoče, zato pa iščem rešitev in bom zelo hvaležen vsake pomoči ;)
- najprej mi je enih parkrat popolnoma zmrznil (niti kurzorja se več ni dalo premikat), tako da je bil možen samo še hard reset
- potem mi je zatajila reža za wireless kartico (spet delovala po resetu)
- malce prej je zadnjič zmrznil in se po hard resetu ni več prebudil
- ko ga prižgem, se comp. prižge, lučka za disk ves čas gori (ne utripa), ampak sistem ne prileze niti do zagona Windowsov (pravzaprav je kar ves čas tema)
- če dam Win CD noter je enako (nil se ne zgodi)
- ko ga ugasnem, ugasne takoj, ne glede na to, kako dolgo pustim prižganega (ni treba knofa držat 5 sekund, pa tudi ko stisnem gumb, v sekundi ugasne)
To so torej dejstva, zdaj bi pa lepo prosil za pomoč. Sam sem prepričan, da je problem strojni, kolebam pa med RAMom, diskom in grafično. Bi ga že peljal na servis, ampak to do ponedeljka ne bo mogoče, zato pa iščem rešitev in bom zelo hvaležen vsake pomoči ;)
vugavo ::
Pozdravlen!
Imam isti problem kot ti? A si mogoče že lociral ali odpravil napako?
LP Vojta
Imam isti problem kot ti? A si mogoče že lociral ali odpravil napako?
LP Vojta
Storm ::
Same here, kje pa sploh je hard reset button? Neki sem fasal virus zgleda in mi je danes umiral na obroke, zdej pa noče niti zalaufat se več, was jetzt?
Markec The Great
ant ::
verjetno je šla matična plošča. edino kar ti preostane je servis, pa upam, da imaš še garancijo.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 2946 (1963) | kozorog |
» | računalnik zmrzne, ne najdem težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 823 (600) | perolord |
» | Nokia 5230 problem s posodobitvijoOddelek: Mobilne tehnologije | 1513 (1313) | zattara |
» | Problem z zmrzovanjem sistema - nimam pojma!Oddelek: Strojna oprema | 1597 (1434) | g. Oden |
» | wrt54gl nenavaden problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2451 (1952) | enxtip |