Forum » Loža » kmalu...
kmalu...
Problem Host ::
Živjo usem!
Imam prav zanimivo in tud delno resno zadevco. Danes se peljem iz šole... In premišljujem... Kmalu bo si pravim... A vendar, kdaj ta kmalu pride na dan? Kakšne izkušnje mate kaj s to besedo? Je kmalu res lahko čez dan ali dva... en teden...ali je lahko to en mesec?
Fantje, moji sorojaki bi lahko kaj več povedali... pa tudi punce bi lahko povedale kaj iz svoje strani... npr če ti fant/punca reče kmalu bo...
p.s. mislim da je tale primera za klamu kar zanimiva.
--Gregor--
Imam prav zanimivo in tud delno resno zadevco. Danes se peljem iz šole... In premišljujem... Kmalu bo si pravim... A vendar, kdaj ta kmalu pride na dan? Kakšne izkušnje mate kaj s to besedo? Je kmalu res lahko čez dan ali dva... en teden...ali je lahko to en mesec?
Fantje, moji sorojaki bi lahko kaj več povedali... pa tudi punce bi lahko povedale kaj iz svoje strani... npr če ti fant/punca reče kmalu bo...
p.s. mislim da je tale primera za klamu kar zanimiva.
--Gregor--
DimmniBurek ::
Kmalu bo kaj? Sex? večerja? Poležavanje pred TV-jem? Skupno iskanje deževnikov?
There Is No Stronger Drug Than Reality
kixs ::
Tisti, ki "kmalu" odlasa za nekaj casa. Se pravi, da nekaj odlasa za nedolocen cas, NI RESEN!
Ce se to dogaja pogosto, potem s tako osebo nimam izgubljat casa.
lp
Ce se to dogaja pogosto, potem s tako osebo nimam izgubljat casa.
lp
BigWhale ::
Jaz nisem nic odlasal, ko sem ljudem odgovarjal, da se bo moj otrok rodil kmalu...
... so pa kaj hitro nehali vsak dan gnjavit in sprasevat ;>
... so pa kaj hitro nehali vsak dan gnjavit in sprasevat ;>
gzibret ::
LOL...
Odvisno, na kaj se _kmalu_ nanaša. Tale trenutek bo kmalu minil Kmalu bo vikend. Kmalu bomo šli smučat. Kmalu bom šel v penzijo. Tale vulkan bo kmalu izbruhnil. Kmalu bo prišla nova ledena doba. Kenozoika bo kmalu konec. Sonce bo kmalu postala supernova....
Odvisno, na kaj se _kmalu_ nanaša. Tale trenutek bo kmalu minil Kmalu bo vikend. Kmalu bomo šli smučat. Kmalu bom šel v penzijo. Tale vulkan bo kmalu izbruhnil. Kmalu bo prišla nova ledena doba. Kenozoika bo kmalu konec. Sonce bo kmalu postala supernova....
Vse je za neki dobr!
koyotee ::
Kmalu bo zrel letosnji pridelek
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kick downOddelek: Na cesti | 4528 (3598) | Rippy |
» | Represija proti kršiteljem avtorsko pravne zakonodaje v Britaniji?Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5194 (3605) | Daedalus |
» | pomoc pri zascitiOddelek: Programska oprema | 905 (819) | gmail_samo |
» | problemiOddelek: Slo-Tech | 1188 (1005) | OZZY |