» »

napačen prikaz temperature

napačen prikaz temperature

zimko ::

pozdravljeni vsi

pred tremi dnevi sem preverjal temperaturo procesorja in matične plošče.Številke v celzijah so bile kar visoke vendar so nihale npr eno sekundo 127 stopinj naslednjo sekundo 34 nato 120 nato 33,23.. pa spet 123 stopinj tako procesor kot matična samo nekak izmenično.
Ko sem pa potipal zunanjo plast ohišja kjer je procesor in nasploh samo ohšje ni bilo vroče kot da bi bilo vse normalno.Tako da sem takoj pomislin na dve stvari: ali sta mi šla matična in procesor u k... ali pa mi je sensor chip crknu.KJUb temu da sem potem isti dan naložu flash bios predzadnjo verzijo in sformatiral računalnik pa je blo še vse po tastarem.Naslednji dan pa ko sem prižgal računalnik pa je blo vse cool temperatura 25 stopinj matična okrog 39 stopinj in tko traja že dva dni kot da ne bi bilo nič.danes sem ga še stestiru s programom hot cpu light 6 ur in mi je vse test dal čez.tko da zdaj ne vem a je to bil glitch ki se je istočasno zgodil ko sem inštliru strategijo codename panzers 1in ko sem hotel zagnati špil se je zapored vsakič ene 7 restartiral-ne vem a je zarad tega glitch pršu al je blo prej ne vem samo zdaj zgleda cool.Pa mene zdaj zanima kaj si vi mislite o tem a je vse cool al mam kej pokvarjeno al je res samo glitch bil.Kaj mi svetujete ?

athhlon dual core 3800
asus m2n
2 gb patriot ram

ukapiru sem v čem je fora verjetno je vse uredu z računalnikom jest mislem da gre za bug programa fresh diagnose.Ko sem ga spet inštaliru se mi je spet vse ponovil.Samo ne vem kako lahko program spremeni in vpliva na prikaz toplote sensorja v biosu ?

ukapiru sem v čem je fora verjetno je vse uredu z računalnikom jest mislem da gre za bug programa fresh diagnose.Ko sem ga spet inštaliru se mi je spet vse ponovil.Samo ne vem kako lahko program spremeni in vpliva na prikaz toplote sensorja v biosu ?

Spajky ::

zna bit, da je kontrolni čip na plati na poti v nebesa, če se to dogaja tudi z prikazom obratov ventov da bezlja ... lahko pa da je samo slab spoj kje na plati , ma ne bi bilo treba bit kaj hudega ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

MihaFirst ::

Ni se mi dal preračunavat, ampak kaj če ti prikazuje mal v Celzijih, mal v Farenhaitih?

Ko se mi bo dal računat bom poskusu potrdit teorijo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odklep Semprona 140 (AM3) - Problemi!

Oddelek: Strojna oprema
151019 (712) filip007
»

Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
292222 (1801) teddy81
»

program za temp. grafične?

Oddelek: Programska oprema
81352 (1202) EvilK|NG
»

Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
271935 (1487) Ethan
»

Vesoljske temperature procesorja!!

Oddelek: Strojna oprema
111391 (1144) budili

Več podobnih tem