Forum » Strojna oprema » Problem z zagonom racunalnika
Problem z zagonom racunalnika
Kr_enn ::
Imam problem z zagonom. In sicer ko rac. przgem preden naj bi se pognali windowsi z diska se rac. reseira in s5 isto... Formatiru sm disk in med nalaganjem mi jav error da ni mogoce prebrat in kopirat *.dll z cdja ... To napise ne glede na kater kol cd z windowsi vstavm in instaliram. Sel sem do kolega in je normalno nalozil win na moj disk. Ko sem prinesu disk domu ga priklopil v moj rac. in pognal se windowsi znova ne nalagajo oz. rac se resetira. To se dogaja tut ne glede na drug disk k ga vstavm.
Disk zgleda ni problem. Probov sm tut na drugi maticni plosci in je isto rac. ce resetira ne glede na disk k je prkloplen. Dons tut zamenju napajalnik 500W in je zopet isto, sm mislu da je presvoh napajalnik ampak zgleda je drugje problem. Probu sm 2 maticni in ne vrjamem da sta obe zanic. Mam pa P4, 512 rama.
Ma kdo ksn predlog oz. je mel ze podobne probleme?
Hvala, lp
Disk zgleda ni problem. Probov sm tut na drugi maticni plosci in je isto rac. ce resetira ne glede na disk k je prkloplen. Dons tut zamenju napajalnik 500W in je zopet isto, sm mislu da je presvoh napajalnik ampak zgleda je drugje problem. Probu sm 2 maticni in ne vrjamem da sta obe zanic. Mam pa P4, 512 rama.
Ma kdo ksn predlog oz. je mel ze podobne probleme?
Hvala, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen diskOddelek: Strojna oprema | 2651 (2251) | Pyr0Beast |
» | ne morem namestit operacijskega sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 988 (833) | Tear_DR0P |
» | pomoč kaj bi blo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (891) | mrbungle |
» | BIOS se mi resetira vsakič ko prižgem / rrjam računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (841) | pviran3 |
» | pc se restartiraOddelek: Pomoč in nasveti | 762 (639) | DarwiN |