Forum » Pomoč in nasveti » Nero in userji v XP
Nero in userji v XP
Payk ::
Pozdrav. Na XPjih imam dva accounta, adnim in limited ki sem ga dal v skupino Power user. Problem je sledeč. Nero mi v limited accountu ne dela. Pravi da nucam dovoljenje od Admina za peko. Neke "burn rights". Hvala
Tomi ::
Si mu v lastnostih mape ( Ahead ali pač kar je ), na njegov account določil modify?
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Payk ::
Nisem, niti ne vem kako. Pa si prepričan da bo to delovalo. Sem mislil, da je treba določiti pravico da lahko določen user oz. skupina uporablja pekač.
TESKAn ::
Zdej za Tomijev nasvet ne vem (ga bom pa probal:D ), ma jaz ta problem rešim tko, da pač poženem Nerota pod admin accountom.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prve ranljivosti v Visti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9214 (6442) | borchi |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 12996 (9530) | MrStein |
» | Kako v Win XP pro časovno omejiti dostop do uporabniškega računa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1439 (1297) | Manyana |
» | Kako varen je Microsoftov požarni zid? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5795 (5795) | gumby |
» | Varnost v sistemih WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2807 (2807) | Mercier |