Forum » Programska oprema » Kaspersky in Remote desktop print
Kaspersky in Remote desktop print
civava23 ::
Kako pripraviti Kaspersky ( verzija 6 ali 7), da bo pustil printati preko WIN remote desktop printerja. Imam XP SP2, win firewall izključen, na routerju ni firewala.
Če je Kaspersky na oddaljenem računalniku ugasnjen, printanje dela, če pa je Kaspersky vključen ( kljub temu da ima ugasnjen firewall), pa printanje ne dela.
Preizkusil sem tudi AOL virus shield, ki je brezplačna verzija Kasperskega, ki sploh nima vgrajenega firewala, pa zadeva na njem isto ne deluje.
Printanje preko WIN remote desktop printerja pa je mogoče v Kasperskem 5, vendar mi je potekla licenca.
Če je Kaspersky na oddaljenem računalniku ugasnjen, printanje dela, če pa je Kaspersky vključen ( kljub temu da ima ugasnjen firewall), pa printanje ne dela.
Preizkusil sem tudi AOL virus shield, ki je brezplačna verzija Kasperskega, ki sploh nima vgrajenega firewala, pa zadeva na njem isto ne deluje.
Printanje preko WIN remote desktop printerja pa je mogoče v Kasperskem 5, vendar mi je potekla licenca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NSA spet odnesli skrivnostiOddelek: Novice / Varnost | 13728 (10552) | RC37 |
» | KASPERSKY-A NTIVIRUSOddelek: Pomoč in nasveti | 720 (589) | cbpopaj |
» | Kaspersky Internet SecurityOddelek: Kaj kupiti | 1415 (1282) | d0rK |
» | Kaspersky in ostali AntiVirusni programi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2320 (2266) | barabl |
» | Kaspersky + FirefoxOddelek: Programska oprema | 905 (758) | Primoz78 |