Forum » Pomoč in nasveti » problem z tipkovnico
problem z tipkovnico
marko2502 ::
Že kar nekaj časa imam čuden problem z tipkovnico,ki je stara eno leto.Vedno ko zaženem računalnik mi ne delata dve tipki in to sta smerna tipka gor in smerna tipka levo.
To popravim tak da nekaj časa držim pritisnjene vse štiri smerne tipke.Mogoče kdo ve kako bi lahk ta nadležen problem odpravil.
To popravim tak da nekaj časa držim pritisnjene vse štiri smerne tipke.Mogoče kdo ve kako bi lahk ta nadležen problem odpravil.
bluefish ::
odstrani tipke iz ležišča in poglej, ali se je v okolici nabrala umazanija oz. kaj drugega.
marko2502 ::
To sem že probal pa ni nič boljše.Gonilniki ne morejo bit krivi ker sem jih na nov namestu pa ni nič boljš.
To mi je delal že na prejšnem računalniku vendar samo občasno in na novem računalniku zdaj nimam nobene komponente od starega računalnika tipkovnica je druga kot pri starem
To mi je delal že na prejšnem računalniku vendar samo občasno in na novem računalniku zdaj nimam nobene komponente od starega računalnika tipkovnica je druga kot pri starem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo v Nokii N9 Intelov Atom?Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8297 (6196) | CaqKa |
» | Navigacija v Total CommanderjuOddelek: Operacijski sistemi | 2090 (1768) | R33D3M33R |
» | Kateri gsm??Oddelek: Kaj kupiti | 1189 (1020) | OmegaM |
» | Kateri mobitel z BT in GPRSOddelek: Mobilne tehnologije | 1507 (1430) | Caligula |
» | Zamik podnapisov v DivX-uOddelek: Zvok in slika | 2866 (2658) | freserovski |