Forum » Kaj kupiti » Kateri gsm??
Kateri gsm??
sas1 ::
Ker več glav več ve se obračam na vas da mi z vašimi izkušnjami vsaj mogoče malo poskušate izbrat moj najnovejši telefon Razz
Na izbiro imam tele 3 modele:
SHARP GX 25
NOKIA 6020
Sony Ericcson K300i
Z NOKIO sem do sedaj bila zelo zadovoljen, Ericssona sem imel še ko je bila mobi raglja, tako da to ravno ne morem primerjat, s Sharpom pa še nimam izkušenj.
Torej kaj bi vi po vašem izbrali?
Na izbiro imam tele 3 modele:
SHARP GX 25
NOKIA 6020
Sony Ericcson K300i
Z NOKIO sem do sedaj bila zelo zadovoljen, Ericssona sem imel še ko je bila mobi raglja, tako da to ravno ne morem primerjat, s Sharpom pa še nimam izkušenj.
Torej kaj bi vi po vašem izbrali?
Vikking ::
Kar se tiče Sony Ericsson-a K300i: če je podoben zadevi K500i ga spljoh ne "šlatat". Kok je to največje sranje in problemi z njim. Majko mila smo ga kupili trije kolegi in vsem je več kot žal, prej ko v pol leta smo jih imeli vsi na servisu, pa ni kaj veliko boljše. Če kdo razmišja o nakupi k500i iz prve roke povem NE KUPOVAT tega modela.
jest10 ::
Pri K500i je edin problem švoh smerna tipka. Nova stane okoli 2 jurja, v garanciji pa jasno zastonj.
K300i je pa itak le K500i z manjšim ekranom(edino za smerno tipko ne vem če je ista)
K300i je pa itak le K500i z manjšim ekranom(edino za smerno tipko ne vem če je ista)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12891 (9060) | Azrael |
» | Nov mobiOddelek: Kaj kupiti | 1877 (1416) | Mr_Globus |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4096 (3699) | NemecRok |
» | Ker mobilni telefon?Oddelek: Kaj kupiti | 1967 (1654) | roli |
» | Nabava mobitelaOddelek: Mobilne tehnologije | 2158 (1811) | OldSkul |