» »

Linksys BEFSR41 vprašanje

Linksys BEFSR41 vprašanje

primzx ::

Zdravo!

Imam eno vprašanje. Kako naj se povežem na usmerjevalc, razn tega http://192.168.1.1 . Noče me povezat če uporabim ta naslov. Ali je potrebno resetiranje ruterja? Kaj predlagate? Internet mi lepo dela. Pa tudi mreža lepo dela. Samo noče me povezat na ruter. Ko sem ga dobil sem se lahko. Poskušal sem tudi preko system restora, samo ni bilo obnovitvene točke(jao).

Lep pozdrav,
Primzx

Sprememba:Probal sem na drugem kompu in zadeva lepo pride v nastavitve ruterja. Problem je torej v nastavitvah na mojem računalniku. Ali se da nastavitve povezave spremenit oz nekako resetirat?.

lep pozdrav

Cr00k ::

Imam isti router doma, pa še nisem imel takšnih problemov... sliši se kot dosjejiX

lohka pingaš router? Kašne so tvoje nastavitv DHCP ali imaš fiksne ipje...

...ne ni bilo slabo če napišeš kakšne imaš nastavitve TCP/IP...

Mogoče nam bo kasneje kaj bolj jasno...

Sporoči!

Lp, Rok

Law_Enforcer ::

Se z računalnika, s katerega ne moreš vzpostaviti povezave, na router povezuješ brezžično? Če ja, in ima tvoj router kje na voljo opcijo za onemogočanje admin dostopa preko wireless-a, ki je vključena, je mogoče problem v tem.

Lahko pingam. DHCP je on. nimam statike na nubenem kompu v mreži. v TCP/IP ni nic posebnega, ker mi to rihta DHCP na ruterju. Zdej sm se ugotovu da ce se prjavim na drug račun(na istem kompu kjer ne dela), se lahko lepo povežem na http://192.168.1.1. Praša ga geslo in sm lepo notr. Ne stekam pa zakaj mi na tem računu ne dela to. Al je to mogoče kšnga glupa fora kakega programa?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11952426 (24176) simone
»

Linksys WRT54GL ne dela???

Oddelek: Omrežja in internet
4011648 (9159) Kyou
»