Forum » Strojna oprema » Čudni zvoki iz diska, reset in tema
Čudni zvoki iz diska, reset in tema
Hardstyle ::
Pozdravljeni!
Danes sem opazil, da disk spušča neke čudne zvoke in, da ko se ti zvoki pojavijo PC zamrzne. Kr sem sumil za kak spyware sem preskeniral računalnik in je našlo par stvari zato sem počistil še register in računalnik resetiral. Od takrat dalje pa mi diska več ne prepozna! Mogoče kdo ve, če se še ga da kako oživeti samo za toliko, da prekopiram par stvari (11000 slik)?
Disk je seagate barracuda 200gb SATA1
Danes sem opazil, da disk spušča neke čudne zvoke in, da ko se ti zvoki pojavijo PC zamrzne. Kr sem sumil za kak spyware sem preskeniral računalnik in je našlo par stvari zato sem počistil še register in računalnik resetiral. Od takrat dalje pa mi diska več ne prepozna! Mogoče kdo ve, če se še ga da kako oživeti samo za toliko, da prekopiram par stvari (11000 slik)?
Disk je seagate barracuda 200gb SATA1
solatko ::
Ponovno naloži sistem, ne da bi prejšnje Windowse brisal. Če bo šlo imaš slike in podatke rešene, če pa to ne bo pomagalo, pa dobi drug računalnik in z njegovo pomočjo prepiši podatke, ki jih rabiš. Če je crknu disk, pa bo problem malo večji, saj je reševanje zelo drago in se splača zares pri kakšnih poslovnih zadevah. Za naprej pa varnostne kopije!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z diskom?Oddelek: Strojna oprema | 1239 (1014) | Mesar |
» | čuden zvok ter zamrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 763 (714) | DeeCoy |
» | boot sektor na CD/DVD-juOddelek: Programiranje | 1441 (1241) | kockish |
» | Ikona za zvok izginila iz traya.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1232) | Freezy |
» | Kateri software za testiranje wd 320 gb diska?Oddelek: Strojna oprema | 965 (865) | nokia6310 |