Forum » Pomoč in nasveti » n 95 zemljevidi
n 95 zemljevidi
gre001 ::
Pozdravljeni,
Imam N 95 in imam velik problem z navigacijo. Naložil sem si karte evrope z nokiine strani, vendar sem razičarano ugotovil, da je potrebno navigacijo plačati. Nato sem ugotovil, da jo ne ne morem plačati, ker nimam ustrezne bančne kartice. Poiskusil sem TOM TOM, pa ne deluje vodenje s puščico (kot pri Nokia Maps)! Potebujem nasvet! Katere zemljevide si naj naložim, da mi bo brezplačno delovala navigacija po Z evropi?
Imam N 95 in imam velik problem z navigacijo. Naložil sem si karte evrope z nokiine strani, vendar sem razičarano ugotovil, da je potrebno navigacijo plačati. Nato sem ugotovil, da jo ne ne morem plačati, ker nimam ustrezne bančne kartice. Poiskusil sem TOM TOM, pa ne deluje vodenje s puščico (kot pri Nokia Maps)! Potebujem nasvet! Katere zemljevide si naj naložim, da mi bo brezplačno delovala navigacija po Z evropi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei bo uporabljal TomTomove zemljevideOddelek: Novice / Android | 10684 (8188) | dunda |
» | Sygic - navigacija - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18783 (13485) | dunda |
» | Katero navigacijoOddelek: Kaj kupiti | 1754 (1610) | rajc123 |
» | Začetek prodaje iPhona 5 v Sloveniji, Apple se opravičuje zaradi slabih zemljevidov v (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 30774 (26305) | bdoxx |