Forum » Zvok in slika » s-video ali scart kabel
s-video ali scart kabel
lepi joker ::
Ali je res,da je slika na TV lepša ,če imaš recimo divx komponento priključeno preko s-video kabla ali je eneka kot pri scartu.
Sam sem namreč to probal ,ampak meni se razlika na oko ne zdi opazna,,zato bi rad slišal še kakšno mnenje od poznavalcev teh kablov
Sam sem namreč to probal ,ampak meni se razlika na oko ne zdi opazna,,zato bi rad slišal še kakšno mnenje od poznavalcev teh kablov
l.p. atamama
Cveto ::
Preko S-video kabla je gotovo lepša slika kot preko Scarta, najlepša pa je preko scarta v načinu "RGB", ki pranaša signal ločeno za vsako barvo. D abi lahko uporabljal ta način moraš v nastavitvi DVD predvajalnika izhod nastaviti na RGB (ponavadi je izbira RGB ali S-video), televizija pa mora popirati tak način priklopa. Poizkusi, saj ne moreš nič uničiti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5849 (4928) | jamabama007 |
» | Amino T2 scart --> RCA ali S-VIDEOOddelek: Omrežja in internet | 3496 (2913) | Putimir |
» | RGB izhodOddelek: Zvok in slika | 2210 (2127) | BigWhale |
» | Kako povezati VHS (VCR) in tuner na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 2688 (2551) | xxx-man |
» | Kako dobiti sliko na TV Urgent!!!Oddelek: Zvok in slika | 1167 (1138) | Matek |