Forum » Kaj kupiti » Nakup prenosnika
Nakup prenosnika
lacan23 ::
lp
ker se letos selim v lj bi rad kupil novi prenosni racunalnik razmisljal sm nekje do 1500 evrov pa me zanima kaj bi mi za ta denar priporaocali rabim nekaj dokaj mocnega da bojo se spili gor laufal. CS:S, lineage in vse novejse igrce pac ka se najboljs da dobit za ta dnar. Ce bo potrebno lahko pljunem se kaj vec dnara ce imate izkusnje s kaksnimi dobrimi laptopi mi kr svetujte prosim postite par linkov pa bom pogledo. Sicer sm razmisljo mogoce da bi nabavo macbooka vendar ne vem ce je vreden svojga denarja. Ce bi ze kupoval macbooka ga ne bi v slo ker je predrag.
Pa se eno vprasanje ve mogce kdo katera je tista avstrijska stran ko ti pokaze vse trgovine pa kje dobis najcenejse nek izdelek tako kot pri nas www.ceneje.si.
Hvala za pomoč
ker se letos selim v lj bi rad kupil novi prenosni racunalnik razmisljal sm nekje do 1500 evrov pa me zanima kaj bi mi za ta denar priporaocali rabim nekaj dokaj mocnega da bojo se spili gor laufal. CS:S, lineage in vse novejse igrce pac ka se najboljs da dobit za ta dnar. Ce bo potrebno lahko pljunem se kaj vec dnara ce imate izkusnje s kaksnimi dobrimi laptopi mi kr svetujte prosim postite par linkov pa bom pogledo. Sicer sm razmisljo mogoce da bi nabavo macbooka vendar ne vem ce je vreden svojga denarja. Ce bi ze kupoval macbooka ga ne bi v slo ker je predrag.
Pa se eno vprasanje ve mogce kdo katera je tista avstrijska stran ko ti pokaze vse trgovine pa kje dobis najcenejse nek izdelek tako kot pri nas www.ceneje.si.
Hvala za pomoč
tomaz- ::
Gor na levi strani imaš "iskanje". Uporabi ga, ni treba vsakemu, ki kupuje prenosnik, odpirat nove teme. Vsaka ta tretja je ista, v parih odprtih temah mate pa debat o prenosnikih neomejeno...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EU preiskuje kartel proizvajalcev elektronikeOddelek: Novice / Tožbe | 12575 (9918) | k4vz0024 |
» | Kateri Blu Ray zapisovalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3948 (2195) | DragonHeart |
» | Prenosniki v Avstriji?Oddelek: Kaj kupiti | 2219 (1810) | MrBrdo |
» | Rešen problem KJE kupiti!Oddelek: Kaj kupiti | 1658 (1100) | OZZY |
» | Soca - najlepša reka EvropeOddelek: Loža | 1632 (1525) | XCT |