Forum » Loža » Soca - najlepša reka Evrope
Soca - najlepša reka Evrope
`DoC ::
Simon Gregorčič je povedu vse: ...jasna si hči planin, brhka v prirodni si lepoti, ko ti prozornih globočin, nevihte divje srd ne moti.... SOČA RULEZ! BTW gre kdo letos na kamp soča?
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
OrlyTM ::
Sava Bohinjka je pa lepša
hehe ... ne sam SOČA ma res en svoj čar, s tisto svojo modrino ... res hudo ...
lp
OrlyTM
hehe ... ne sam SOČA ma res en svoj čar, s tisto svojo modrino ... res hudo ...
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
LuiIII ::
Videl sem že veliko rek, a lepše kot verjetno res ne. Sem bil pa ta 1. maja v kanjonu reke Verdon. Ta reka je prav take barve kot Soča, ima impozanten kanjon (baje največji v Evropi) a nima tako lepih gora in zelenja o sebi.
Jeronimo ::
Soča je res fantastično lepa reka.
Sem bil dostikrat z raftom gor. Tko da sem jo imel priložnost pobližje spoznati.
Sem bil dostikrat z raftom gor. Tko da sem jo imel priložnost pobližje spoznati.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
abcde7 ::
Soča je zlko lepa reka, pa zlo lepo zeleno barvo ma!
BTW: Na tejle strani, sem še slike od Amsterdama dubu, k jih tkop rabm!
BTW: Na tejle strani, sem še slike od Amsterdama dubu, k jih tkop rabm!
ahac ::
Najlepša je Kamniška Bistrica. Vsebuje kemikalije, ki ji dajo lepo barvo. Včasih najdeš v njej še celo glavo od krave.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
kuzifix ::
Ne vem al je barva al okolica ...
Sicer ima pa vsaka reka nekaj posebnega, samo taprav koticek je potrebno poiskati
Sicer ima pa vsaka reka nekaj posebnega, samo taprav koticek je potrebno poiskati
Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.
zizi ::
1.Pšata
2.Soča
Mislim da sem s tem že vse povedu.
2.Soča
Mislim da sem s tem že vse povedu.
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Tomi ::
Kaj pa Savinja, v zgornjem toku, posebej, če si s kolesom v največji vročini? To je prav tako lepo, ker na bajku itak nimaš nič drugega za delat, kot okrog gledati.
Sicer pa nimam nič proti Soči. Zadnjič sem bil ravno na Mostu na Soči, in je res lepo.
Sicer pa nimam nič proti Soči. Zadnjič sem bil ravno na Mostu na Soči, in je res lepo.
metrodusa.blogspot.com
XCT ::
Moče pa bi pomagalo (samo za skeptike), če bi gledali tisti Avstrijsko-Slovenski film o Soči.
Smaragdna reka
Smaragdna reka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6772 (1304) | oo7 |
» | AMD bojda neuradno razmišlja o delitvi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 36920 (24640) | PredatorX |
» | Kam na Sočo?Oddelek: Loža | 4778 (4507) | thramos |
» | Tudi letos Googlov Summer of CodeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4339 (3143) | Jst |