Forum » Navijanje » Navijanje P3 1000
Navijanje P3 1000
Aspirinix ::
Ma kdo kakšni www naslov za navodila kako pametno naviti P3 1GHz na MSi 815EPT plati? Probal sem z osnovnim spreminjanjem FSB po korakim pa mi zmrzne zadevščina že pri 106MHz. Mislim, da PCI frekvence grejo gor poleg FSB frekvence. A ima kdo MSI 815 EPT Pro plato in navodila zanjo? Ob nakupu jih namreč nisem dobil poleg, na MSI-jevi strani pa ni navodil za ta model. Verjetno je kaka notranja priredba osnovne 815EPT plate.;(
Glede navijanja P3 pa nisme našel nikjer kake pametne strani, ki bi mi vsaj kaj novega povedala. Starih zadevščin za P x do 600MHz je ogromno.
Please.:(
Glede navijanja P3 pa nisme našel nikjer kake pametne strani, ki bi mi vsaj kaj novega povedala. Starih zadevščin za P x do 600MHz je ogromno.
Please.:(
Mr.B ::
Na moji plati je bilo nekako isto , ceprav je zadeva delala BP iz 100 na 133 MHz.
Sicer ta procesor nebos kej vec kot na 1.133 GHz navil .
Sicer ta procesor nebos kej vec kot na 1.133 GHz navil .
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3099 (2071) | sidney |
» | s370fcpga-2-fcpga2 cheap NOT-PL ! Adapter!!!Oddelek: Strojna oprema | 1806 (1383) | bmen |
» | Menjava osnovne ploščeOddelek: Strojna oprema | 1191 (972) | vito |
» | Temperatura - Celeron 1300Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1035 (858) | 5r5 |
» | Flashanje biosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1210) | VASkO |