Forum » Navijanje » Navijanje P3 1000
Navijanje P3 1000

Aspirinix ::
Ma kdo kakšni www naslov za navodila kako pametno naviti P3 1GHz na MSi 815EPT plati? Probal sem z osnovnim spreminjanjem FSB po korakim pa mi zmrzne zadevščina že pri 106MHz. Mislim, da PCI frekvence grejo gor poleg FSB frekvence. A ima kdo MSI 815 EPT Pro plato in navodila zanjo? Ob nakupu jih namreč nisem dobil poleg, na MSI-jevi strani pa ni navodil za ta model. Verjetno je kaka notranja priredba osnovne 815EPT plate.;(
Glede navijanja P3 pa nisme našel nikjer kake pametne strani, ki bi mi vsaj kaj novega povedala. Starih zadevščin za P x do 600MHz je ogromno.
Please.:(
Glede navijanja P3 pa nisme našel nikjer kake pametne strani, ki bi mi vsaj kaj novega povedala. Starih zadevščin za P x do 600MHz je ogromno.
Please.:(

Mr.B ::
Na moji plati je bilo nekako isto , ceprav je zadeva delala BP iz 100 na 133 MHz.
Sicer ta procesor nebos kej vec kot na 1.133 GHz navil .
Sicer ta procesor nebos kej vec kot na 1.133 GHz navil .
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3216 (2188) | sidney |
» | s370fcpga-2-fcpga2 cheap NOT-PL ! Adapter!!!Oddelek: Strojna oprema | 1870 (1447) | bmen |
» | Menjava osnovne ploščeOddelek: Strojna oprema | 1246 (1027) | vito |
» | Temperatura - Celeron 1300Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1085 (908) | 5r5 |
» | Flashanje biosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1429 (1262) | VASkO |