» »

godaddy in gostovanje problem

godaddy in gostovanje problem

polixenes ::

Pozdrav,

imam naslednji problem in upam, da mi ga bo znal kdo pomagat rešit.

Imam 4 domene na godaddyju in 2 hosting plana. Zanima me, kako naj nastavim, da bosta na vsakem hosting accountu laufali po dve domeni, tako kot to naprimer naredim na domovanje.com oz. mi tam nastavi admin. Sam sem že kontaktiral help na godaddyju, vendar pošiljajo res nekoristne informacije prilepljene iz klasičnega FAQ.
V glavnem še enkrat... rad bi na vsakem hosting accountu po dve domeni ali tri, ker prostora je dovolj in za vsakega pač FTP dostop ipd. Gor pride nameščena joomla in ena ali dve enostavni statični strani v html.

res hvala za pomoč.

lp
polixenes

Pozdrav,

tega problema še nisem rešil. A ima mogoče kdo kaj znanja iz tega? Res bi potreboval pomoč.

Thnx in LP

c3p0 ::

Torej njihovemu očitno nesposobnemu supportu v štirih mesecih ni uspelo rešiti tega problema, za katerega povprečen ponudnik gostovanja s spodobno podporo, reši v največ nekaj urah. Zakaj vztrajaš pri Godaddy?

Sago,

saj ne vztrajam. Do julija imam pač plačano gostovanje 2x in 4 domene in bi jih rad izkoristil. Dejstvo je, da sam res ne znam na njihovih strežnikih narediti tega, kar je pri nas mačji kašelj. Zavedam se, da imam sam premalo znanja, res pa je tudi da njihov support sux, saj ne znajo nič drugega napisat kot podati linke na njihova navodila, vsi individualni problemi pa ostanejo nerešeni; poleg tega, pa vedno ko pošlješ vprašanje v zvezi z isto zadevo, jo odgovarja drug help desk admin... Zaključek tega vsega bo zgleda res prehod na domačega oz. drugega ponudnika, kjer mi brez problemov že laufa 6 strani, pa še support je takšen kot mora bit. Malo sem edino kritičen zaradi hitrosti ki jih (ne)dosegajo naši ponudniki...

No, če bo pa vseeno si lahko kdo vzel kaj časa in mi pomagal, bom zelo vesel in plačal še kakšen pir.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletno gostovanje

Oddelek: Omrežja in internet
172604 (1449) cheguera
»

GoDaddy napaden

Oddelek: Novice / Varnost
279144 (6824) Mesar
»

Optimalno gostovanje za joomlo?

Oddelek: Izdelava spletišč
476496 (4028) jelly
»

Ve kdo za res zmogljiv user-friendly (cPanel) hosting?

102271 (1894) HardFu
»

Hosting v tujini + prenos domene

133147 (2595) gforce

Več podobnih tem