» »

Multimedijske šole v ljubljani????

Multimedijske šole v ljubljani????

c0br4 ::

Sem učenec 9. razreda osnovne šole v cerknici. zanima pa me katera šola bi bila ravno pravšnja zame. Rad pa se ukvarjam z računalnikom in tudi mislim iti nekam na računalniško šolo. Prosil bi če mi lahko kdo pove katera šola je v ljubljani da ni gimnazija ali kaj takega.
uspehi so pa sledeči:
5.razred :zadosten=2
7.razred:prav dober=4
8.razred:zadosten=2
9.razred:nameravam biti dober=3

prosim napišite mi use šole pa še strani zraven če se vam da da bi jaz to mal progledal!

Hvala!
  • spremenilo: c0br4 ()

bluefish ::

hja, s takim uspehom ti vsekakor odsvetujem gimnazijo (sicer nekateri naredijo čudež, ampak...). V LJ je za računalništvo Srednja šola za elektrotehniko in računalništvo aka. Vegova s svojo crapy internetno stranjo.

c0br4 ::

hmmm ja a je še kakšna druga šola???????nemaram gimnazij!prosim če veste za kako šolo mi povejte za use. pa še intenetne strani zarven prosim:D

bluefish ::

btw. je to srednja šola, ki ima na voljo tudi program tehniške gimnazije. Drugače pa imaš v LJ še srednjo šolo za telekomunikacije, tudi neko v zvezi z multimedijo,... Izbire je dovolj, poglej malo v razpis, ki ga boš dobil proti koncu leta. Že sedaj pa lahko dobiš lanskega, saj se stvari niso toliko spremenile.

mmmato ::

Na vegovi so pred leti prenovili program računalniški tehnik (zdaj je elektrotehnik računalničar?). Poglej na netu program če ti ustreza. Drugače je pa vegova bolj tko, ni žensk, prfoksi so dokaj v redu, se pa zadnje cajte vegova spreminja v zapor. Še pravi cajt sem spizdil! :>

para! ::

Srednja šola za multimedijo pač ne more obstajat! Prvo boš moral končat ustrezno srednjo šolo (gimnazijo ali kakšno tehniško smer) potem pa se lahko vpišeš na fakulteto za takšne reči. Uni-LJ ima multimedijske komunikacije na FE, obstaja pa tudi cel kup privat šol s tako tematiko, med drugim tudi IAM.

Ampak prvo srednja šola!

lp
Death before dishonor!

Buldožer ::

Mogoče bi te glede na naslov teme zanimal program medijski tehnik.
Več glav več ve. No, ni nujno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo

Oddelek: Šola
234626 (4130) Yacked2
»

Računalniška šola

Oddelek: Šola
171155 (914) 99ghetto99