Forum » Slo-Tech » Pretiravanje na S-T???
Pretiravanje na S-T???
Tomi ::
Vse je popravljeno..
Za druge pa opozorilo, da tega ne počenjate več:D
Za druge pa opozorilo, da tega ne počenjate več:D
metrodusa.blogspot.com
Loki ::
ehh...verjetno nic posebnega, admini se spet sam frajerje delajo.
I left my wallet in El Segundo
R0K ::
lordninja : boljše da te alien-w ne sliši ... se bomo z rokam menl :P
sej en ... sam res ... alien-m 99.9987654% ni alien-w ... ker ta alien-m ga dostkrat vidim na ircu in ta osebek nikakor nebi mogu bit alias alienu-w ...
sej en ... sam res ... alien-m 99.9987654% ni alien-w ... ker ta alien-m ga dostkrat vidim na ircu in ta osebek nikakor nebi mogu bit alias alienu-w ...
Ziga Dolhar ::
A torej imamo sedaj lahko že osebki aliase? Meni dva prosim. Enega v šolo, drugega v kopalnico.
Primoz ::
A mi kdo pove, kaj je narobe z zgornjo temo? in kaj se spet gremo? ker meni ni nič jasno, kaj je spet narobe...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
LojzePek ::
Človek prodaja enkrat rabljene mrežne kartice. Pa kje ste še to videl. Pa to je tak kot da bi prazno škatlo keksov prodajal za polno.
Vesoljc-m :
1. Kak mi lahko dokažeš da je bila mrežna samo enkrat uporabljena (kakšna količina je to za tebe) ?
2. Kartica ki je predala več kot 10 k paketov ni več uporabna, razumeš?
3. Nikjer ne piše kaki mrežni kartci maš to 10 ali 100 al mogoče še več Mbitni?
4. Brez potrdila da nikjer ne spušča podatkov mimo kabla sploh ne smeš prodajt zadeve.
5. Tudi nisi napisal če omogočata dvosmerno povezavo
...
Vesoljc-m :
1. Kak mi lahko dokažeš da je bila mrežna samo enkrat uporabljena (kakšna količina je to za tebe) ?
2. Kartica ki je predala več kot 10 k paketov ni več uporabna, razumeš?
3. Nikjer ne piše kaki mrežni kartci maš to 10 ali 100 al mogoče še več Mbitni?
4. Brez potrdila da nikjer ne spušča podatkov mimo kabla sploh ne smeš prodajt zadeve.
5. Tudi nisi napisal če omogočata dvosmerno povezavo
...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LojzePek ()
torej je človek .... (vstavi poljubno kletvico) in ni z S-T nic narobe... ok... ajde
Izgleda, da bo treba dodat se en člen v pravila... no excessive use of smileys...
Sergio ::
potegne pozno, a vseeno... :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Tomi ::
Bilo je nekje 13-15 smeškov in pa takšen jezik, kot bi ga dal lahko prvošolec od sebe.
Predlagam še eno zadevo glede oglasov: napisani naj bodo v vsaj berljivem jeziku, če že ne morejo biti v knjižni slovenščini.
Predlagam še eno zadevo glede oglasov: napisani naj bodo v vsaj berljivem jeziku, če že ne morejo biti v knjižni slovenščini.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje za Primoza, Sergio-ta,...Oddelek: Slo-Tech | 1157 (918) | Sergio |
» | DrSergioDJ / IceMann (irc nick) se poslavlja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 6304 (4221) | Tr0n |
» | Kaj rabim za hlajenje titaniuma 200Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 948 (787) | _Xavier_ |
» | Test Audigyjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 4993 (4993) | snejksi |