Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica
tipkovnica
krmar ::
Pri prenosniku imam težave s tipkovnico, tipke so pomešane če npr. pritisnem m mi on napiše o in tako dalje kaj storiti!
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
gkovac ::
Si v operacijskem sistemu pravilno nastavil tipkovnico?
Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and Language Options in VSE kar se da nastavi na Slovenian in Slovenia
Preveri tudi nastavitve same tipkovnice, ker se mi zdi, kot da imaš nastavljeno Francosko tipkovnico...
Start -> Settings -> Control Panel -> Regional and Language Options in VSE kar se da nastavi na Slovenian in Slovenia
Preveri tudi nastavitve same tipkovnice, ker se mi zdi, kot da imaš nastavljeno Francosko tipkovnico...
lp,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
brezimni ::
probaj dobit kakšen boot cd z free dosom ali kaj podobnega, in ko prideš v ukazno vrstico sprobaj tipke če pravilno delujejo. Lahko pa greš tudi v bios in tam pogledaš nastavitce (mogoče kakšen čuden jezik ali razpored nastavljen, čeprav malo verjetno. Kdaj ti je to začelo delat
palec ::
Pozdravljeni, jaz imam težave s tipkovnico. Ne izpisuje mi pravilno afne in podobnih znakov. Do sedaj je vse delovalo, moral sem zafrknit, ko sem štelal neki s Stycky Keys, ker sem imel težave pri igranju igric (ob 5ih pritiskih me je metalo z igre). Nastavitve za tipkovnico je vse na Slovenian. Zahvaljujem se za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dlančnik HP rz1710Oddelek: Programska oprema | 1103 (987) | JOKER |
» | Slovenski znaki v IE in WIN2000Oddelek: Programska oprema | 1164 (1053) | faca9 |
» | Win 2kOddelek: Programska oprema | 981 (856) | OrlyTM |
» | šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (904) | mamut |
» | problem s šumniki...Oddelek: Operacijski sistemi | 1962 (1793) | berni |