Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z graficno kartico! Pomoc prosim
Problemi z graficno kartico! Pomoc prosim
Genzo_ ::
LP,
pred kratkim sem kupil graficno kartico (x1550),dovolj za moje zahteve. Vendar tu nastane problem. S graficno use lepo in prav vendar ko hocem igrat kako igrico, mi enostavno noce jo zagnat,to se mi dogaja z usemi igricami. Ve kdo morda zakaj se mi to dogaja,in resitev?
za pomoc se vam ze vnaprej zahvaljujem.
Hvala
Lepo se mejte.
pred kratkim sem kupil graficno kartico (x1550),dovolj za moje zahteve. Vendar tu nastane problem. S graficno use lepo in prav vendar ko hocem igrat kako igrico, mi enostavno noce jo zagnat,to se mi dogaja z usemi igricami. Ve kdo morda zakaj se mi to dogaja,in resitev?
za pomoc se vam ze vnaprej zahvaljujem.
Hvala
Lepo se mejte.
Tr0n ::
Mogoce je samo resolucija oz. frekvenca osvezevanja napacna. Pac to spremeni v nastavitvah gonilnikov.
Genzo_ ::
Prejsnje driverje sm use zbrisau...
aha. in ce slucajno ni kriva ta resolucija oz. frekvenca osvezevanja...
kaj bi lahko blo krivo?
aha. in ce slucajno ni kriva ta resolucija oz. frekvenca osvezevanja...
kaj bi lahko blo krivo?
Tr0n ::
Ups, sem napisal v napacno temo. :)
Kaj tocno pomeni, da se ti noce pognat? Kaj se zgodi? Crn enkran? Kaksen error? Pride v igro?
Kaj tocno pomeni, da se ti noce pognat? Kaj se zgodi? Crn enkran? Kaksen error? Pride v igro?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4418 (3718) | hojnikb |
» | napiše mi out of rangeOddelek: Pomoč in nasveti | 1754 (1533) | ___ |
» | RADEON 9600XT pri igranju igric se resetira računalnik ali zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2090 (1788) | Jochaan |
» | Koliko FPS?Oddelek: Igre | 3289 (2741) | Tac20 |
» | BNC kabel in frekvence osveževanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1010 (907) | digitalc |