Forum » Programska oprema » MF pocasnejse kot IE
MF pocasnejse kot IE
kobilica ::
No,na zacetku,ko sem instaliral Mozzila Firefox,je blo vse vredu,zdaj pa je treba vedno neki cakat,vcasih mi celo timeouta,tudi na teh forumih.Sicer pa nas tudi Amis skos neke jebe...
Ampak sem probal IE pa MF hkrati pa je IE takoj pokazal stran...je lahko kaksen filter v MFju?
Aja ucasih povezava kar izpade,moram popravi dati pri LAN connection,imamo tako,da ima router kodo pa uporabniski ime in se router poveze na internet,tko da nam ni treba nic loginanja. Je mogoce tudi to razlog?
Ampak sem probal IE pa MF hkrati pa je IE takoj pokazal stran...je lahko kaksen filter v MFju?
Aja ucasih povezava kar izpade,moram popravi dati pri LAN connection,imamo tako,da ima router kodo pa uporabniski ime in se router poveze na internet,tko da nam ni treba nic loginanja. Je mogoce tudi to razlog?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WLAN brezžična kartica PCIeOddelek: Kaj kupiti | 4702 (4080) | FireSnake |
» | Razbremenitev preobremenjenega modema z dodatnim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 3437 (3218) | vmalhar |
» | Težave z brezžičnim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 3123 (2874) | Scorpia |
» | Resetiranje routerja večkrat na dan?Oddelek: Omrežja in internet | 1107 (1107) | Srchko |
» | Router za manjše podjetje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8344 (6399) | madmitch |