» »

kako poslati mini moto po hitri pošti?

kako poslati mini moto po hitri pošti?

the_game ::

LP
Js hočem poslat enemu kupco minimoto po hitripošti sm bil na pošti slovenije pa so rekli da oni tega ne delajo razen če celega raztavim in ga dam v škatlo mere (100x40x60)cm sm jst bi rabu enega tazga da pride s kombijem na dom in dostavi stvar v 1-2dneh.
Če kdo kaj ve naj pove stvar bi se pa pšivljala iz KOROŠKE NA GORENSKO.

MTm2H37rqt7B ::

Hitre poste -> skatla/ogroment paket.

Za druge nevem. Mogoce selitveni servis: :D

the_game ::

sm kje naj najdem kakšnega prevoznika kam naj dam paket komu ga dam pa izpolnim da bo prišel v prave roke in s pravim plačilom.obstaja kakšna druga firma kot pa pošta slovenije. ker doma nimam kakšne škatle.

jurre ::

seveda obstaja, vprasaj recimo TNT, interevropo (pa verjetno se kaj obstaja)... pa se cenejsi so kot posta. Jaz sem ze posiljal preko door to door komplet 4 felten z gumami, televizor itd.. pa me je prislo mislim da okoli 1000 bivsih SIT iz Kranja nekam proti MB, posta pa sploh ne jemlje ali pa so parkrat drazji. Kolega je poslal masino od avta kupcu na tak nacin.:D Pridejo na dom in odpeljejo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jurre ()

iso2000 ::

Zapakiraj v škatlo in izberi eno izmed dostavnih služb:TNT, GLS, Fedex, UPS, ...
Pa ko boš poklical jim povej koliko približno velik in težžak paket imaš, ker kdaj se lahko zgodi da pridejo s premajhnim avtom

LP

the_game ::

hvala
sm neki še ane jst sm se tko zmenil da plača kupec stroške poštnine in mora plačati stvar pred prevzetju sm če ga on nebu (slučajen) uzel moram potem jst kriti stroške poštnine???

jurre ::

ti poves kurirju, ki pride k tebi po robo, ali placa on pa zaracunajo njemu, ali pa tebi pove koliko bo in ti placas. Njemu bojo pa pac pristeli zraven cene, ki so ji ti postavil kupcu, denar pa potem dobis nazaj.

the_game ::

ok hvala kateri bi bil pa najbloj učinkovit (poceni) ali je kr TNT vredi

DonMatejo ::

delal na pošti... delamo vse, sam da se nobenmu.. nažalost jetak, d ma pošta dost dela tud brez takih velikih stvari (beri 3mil. bivših dobička letno)... zdj sm pa zamenal kšeft, pa delam v podjetju, kjer pošiljamo s TNT, mamo tudipogodbo... so supr, prjazni oh in sploh, sam... včasih rečejo d pridejo, pol jih pa ni.. pridejo nasledn dan... al pa me gospodična praša, če smo že kdaj kej poslal prek njih (vsaj 20 paketov na tedn)...

TNT all the way


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po pošti

Oddelek: Loža
324906 (2094) Kuscar
»

Pošiljka z odkupnino, pošta nabije kr ene stroške (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5718009 (12475) ...:TOMI:...
»

Mimovrste in Pošta Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6017122 (9071) opeter
»

Pošta - provizija?

Oddelek: Loža
449705 (8734) amigo_no1
»

poštnina v EU

Oddelek: Loža
196211 (4444) emmentaler

Več podobnih tem