Forum » Programska oprema » mac id
mac id
ccc ::
Zivjo
Nevem ce to pase v to temo samo vseen..
Zanima me, kaj dobis oz. kaksen mac id dobis, ce kupis njihov produkt. S tem mislim kak iMac al pa Macbook. Je to samo Trail 60 dnevna verzija ali dobis 10gb spletnega prostora itd. itd. tko kot ce bi npr. kupil Mac ID.
Namrec sprasujem zato, ker sem pozabil password od IDja in od dotmac maila ter skrivni odgovor. Vem ja, glupo, sam se nardi. Imam pa product serial number ce to kej pride v postev?
Nevem ce to pase v to temo samo vseen..
Zanima me, kaj dobis oz. kaksen mac id dobis, ce kupis njihov produkt. S tem mislim kak iMac al pa Macbook. Je to samo Trail 60 dnevna verzija ali dobis 10gb spletnega prostora itd. itd. tko kot ce bi npr. kupil Mac ID.
Namrec sprasujem zato, ker sem pozabil password od IDja in od dotmac maila ter skrivni odgovor. Vem ja, glupo, sam se nardi. Imam pa product serial number ce to kej pride v postev?
zos ::
Ti mislis na .Mac, ki je v polni obliki na voljo samo placljivo. Apple ID je pa nekaj drugega.
ccc ::
Aha, torej je placljivo. Najlepsa hvala za odgovor. Malo sem zgleda da res zamesal mac id in apple id.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27055 (23870) | Mavrik |
» | Amis televizija (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17849 (9026) | Bakunin |
» | Mac OS X 10.6.6 prinesel Mac App Store (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12509 (10621) | narodno |
» | Slabost Wireless-aOddelek: Omrežja in internet | 3373 (3089) | Vice |
» | Kopiranje MAC addressOddelek: Pomoč in nasveti | 1475 (1346) | Storm |