» »

Program ki bi bil za to stvar

Program ki bi bil za to stvar

marko1000 ::

Kar hitro mi zmanjkuje prostora na disku, zato bi me zanimalo če obstaja kaki program ki bi mi razoredil vse stvari na disku po velikosti ali nekako, da bi potem lahko uno brisal, ker težko najdem kaj velikega na disku za brisat pa mam preveč stvari da bi lahko sploh prebrskal kje, zato me pa zanima če je kak program ki bi mi nekako razporedil vse stvari na disku po velikosti pa mogoče če ponuja kake možnosti za odinštalacijo, ker jaz se zmešam po vseh teh datotekah pa ne najdem kaj dosti velikih stvari, tako da me kar čudi.

ales85 ::

Začneš lahko z odstranjevanjem programov, kar najdeš na nadzorni plošči in jih razvrstiš po velikosti. Tam se lahko odločiš kaj boš dal stran samo, če imaš naložene potem jih tudi potrebuješ. Za kaj drugega pa lahko kar z iskalnikom poiščeš vse datoteke na disku in jih zvrstiš po velikosti padajoče in brišeš kar ti ne odgovoarja ;)

netanyahu ::

Zlata vreden program je WinDirStat ali kak podoben, ki uporablja 'tree map' vizualizacijo.

marko1000 ::

Bojim se tudi, da nebi kako datoteko zbrisal, ki bo jo kaki program rabil da lahko dela ali normalno dela, zato ne vem. Se da nekako prepoznat če je kaka datoteka pomembna za kaki program? Ali, če obstoja kaki program, ki zazna da je datoteka potrebovana za delovanje kakega programa?

PrimozR ::

Kupi nov disk. 160 Gb so okrog 50e...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Periodična slika sistema (zbrisane datoteke)

Oddelek: Pomoč in nasveti
101787 (1527) imagodei
»

Poraba rama konstantno 40-50%

Oddelek: Pomoč in nasveti
253993 (2333) hojnikb
»

Zgubljeni prostor na disku

Oddelek: Programska oprema
151458 (1266) ArchNemesis
»

Par problemov z XPji