Forum » Pomoč in nasveti » zunanji trdi disk+DVD predvajalnik
zunanji trdi disk+DVD predvajalnik
andrej.s ::
Lep pozdrav!
Kupil sem DVD player (LG DVX298H) z USB priključkom in bi ga rad povezal z zunanjim trdim diskom (WD 500 GB). DVD mi ne reagira na disk.
Zanima me ali je napaka v datotečnem sistemu diska (NTFS,bi moralo biti mogoče FAT??), velikosti diska (če je to vzrok,ali bi pomagale particije??), preveliko število datotek, ali pa kaj drugega???
Če ima kdo kakšno idejo.... prosim za nasvet.
Hvala
Kupil sem DVD player (LG DVX298H) z USB priključkom in bi ga rad povezal z zunanjim trdim diskom (WD 500 GB). DVD mi ne reagira na disk.
Zanima me ali je napaka v datotečnem sistemu diska (NTFS,bi moralo biti mogoče FAT??), velikosti diska (če je to vzrok,ali bi pomagale particije??), preveliko število datotek, ali pa kaj drugega???
Če ima kdo kakšno idejo.... prosim za nasvet.
Hvala
SONNY. ::
jaz imam tut dvd player z USB priključkom in 500GB zunanji disk, pa ga Player ne zazna oz. javi "usb ni podprt"...pri hiši imamo tudi MP3-playerje in na DVD-playerju dela brez problemov...
pri še enem zunanjem disku ki pa je seagate 40GB ga DVD-player tudi ne zazna oz.: Usb ni podprt.
upam da je kakšna rešitev k temu.
pri še enem zunanjem disku ki pa je seagate 40GB ga DVD-player tudi ne zazna oz.: Usb ni podprt.
upam da je kakšna rešitev k temu.
kiFni ::
Ja fat particije je treba imet. MP3 playerji jih imajo. Večje diske je nemogoče formatirat FAT v windows. Če želiš cel 500gb disk z eno particijo v FAT, najprej formatiraj narmalno v windowsih z NTFS potem pa spremeniš datotečni sistem v FAT s programom fat32format. google.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključ v FATOddelek: Pomoč in nasveti | 5721 (5341) | bbenci2 |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5566 (3142) | Bevcan |
» | Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12107 (9225) | BlackAdder |
» | Priklop zunanjega diskaOddelek: Strojna oprema | 3841 (3094) | Stoyc |
» | dvd player in zunanji trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2614 (2530) | AlienGT |