Forum » Loža » Kje kupiti brivne glave
Kje kupiti brivne glave
M@73Y ::
Pozdravljeni.
Ker ste v forumu večinoma moški sodelujoči, sprašujem uporabnike Philipsovih borvnikov kje kupiti celotno brivno glavo torej krogce in rezila za HQ5 serijo. je starejši brivnik samo ful dobr brire, samo do sedaj nisem še menjal nikoli brivnih glav, jih pa moram ker so mi počile. sj vem da imajo na phiulipsovih servisih, samo jaz bi rad izbedel za kakšno bolj cenejšo varianto, ali kakšen nadomestek ki paše na HQ5 serijo. trgovina naj bo na internetu, ali v kranju ali pa v ljubljani.
res hvala za nasvete že v naprej
Matej
Ker ste v forumu večinoma moški sodelujoči, sprašujem uporabnike Philipsovih borvnikov kje kupiti celotno brivno glavo torej krogce in rezila za HQ5 serijo. je starejši brivnik samo ful dobr brire, samo do sedaj nisem še menjal nikoli brivnih glav, jih pa moram ker so mi počile. sj vem da imajo na phiulipsovih servisih, samo jaz bi rad izbedel za kakšno bolj cenejšo varianto, ali kakšen nadomestek ki paše na HQ5 serijo. trgovina naj bo na internetu, ali v kranju ali pa v ljubljani.
res hvala za nasvete že v naprej
Matej
..jump into psytrance tunnel..
jrtjtejtt ::
Jst mam isti problem, že dve leti mam en HQ64.. pa mi sedaj bolj trga kot reže.
Matej: Kolk pa kej stane to na servisu?
Matej: Kolk pa kej stane to na servisu?
cekr ::
Brivne nože in mrežice za Philips dobiš v Merkurju, pred časom sem jih pa videl tudi v Mercatorju. Se moraš pa zavedat, da en kolešček(+nož) hitro doseže ceno tudi več kot 15€. Ne se pa igrat s kakšnimi ponaredki. Pred nakupom pa poglej še cene novih, da se ne boš potem jezil, če se nov brivnik dobi ceneje kot pa komplet mrežic.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Phoebus ::
ja pa sej 15 euro ni tolk...45 za vse tri, nov brivnik srednjega razreeda na baterijo je pa takoj 150 euro. Tako da se po mojem splača, če je drugače brezhiben.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 162273 (5354) | mancini |
» | Brivnik - razkužiloOddelek: Loža | 2822 (1868) | Furbo |
» | Kakšen brivnik kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 13775 (8305) | smile- |
» | BrivnikOddelek: Loža | 10617 (7216) | matmel |
» | ker brivnik?Oddelek: Kaj kupiti | 6983 (5083) | glinik |