Forum » Programska oprema » [Pošta] Samodejni odgovor
[Pošta] Samodejni odgovor
Ice-Heki ::
Zanima me, če se da v Outlook 2003 nastavit, da Outlook na vsako prejeto sporočilo odgovori z mailom - ker bi rad, da kadar sem na dopustu vsi, ki mi kaj pošljejo dobijo sporočilo, da me ni.
Če Outlook tega ne zna, kaj pa mogoče kak pomožen programček?
Če Outlook tega ne zna, kaj pa mogoče kak pomožen programček?
kitzbrado ::
Pojdi pod tools-->rules and alerts in si nastavi, da ti avtomatsko odgovori na vsa sporočila.
Ziga Dolhar ::
1. Je, je ;-),
2. Vendar le, če si povezan na Exchange.
Send automatic replies (out of office) from Outlook - Microsoft Support
2. Vendar le, če si povezan na Exchange.
Send automatic replies (out of office) from Outlook - Microsoft Support
https://dolhar.si/
Ice-Heki ::
Torej, Exchanga nimam ...
Grem kreiran novo pravilo, v obdobju od tega do tega datuma, da na vsa prejeta sporočila odgovori z datotečno prilogo - samo ne najdem nobene datotečne priloge formata .ofl (al neki tazga)...
Kaj sem storil narobe?
Damn, ta office :S
Grem kreiran novo pravilo, v obdobju od tega do tega datuma, da na vsa prejeta sporočila odgovori z datotečno prilogo - samo ne najdem nobene datotečne priloge formata .ofl (al neki tazga)...
Kaj sem storil narobe?
Damn, ta office :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook 2016Oddelek: Operacijski sistemi | 2214 (778) | PH03N1X |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7701 (5146) | nikec88 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7763 (6322) | Tody |
» | Kako v Outlooku nastaviti, da sem odsotenOddelek: Pomoč in nasveti | 4107 (3983) | Duhec |
» | Outlook vec emailov naslovov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2006 (1890) | kockish |