Forum » Operacijski sistemi » Vista in index/search težava!!!
Vista in index/search težava!!!
Arzen ::
Sem opazil v Visti da ko je enkrat naredil recimo index in sem potem recimo nek direktori z vsebino prestavil drugam in če grem potem to vsebino iskat ga še vedno najde na starem mestu(tam ga sploh ni piše pa da je) in ne na novem se da to kje nastavit...?
Hvala!
Hvala!
Tr0n ::
Gres v Indexing Options in tam nastavis rebuild oz. direktorije, ki ti jih naj indexira.
Cez cas bi ti sistem tak sam moral rebuidlat index, ce opazi, da je prislo do spremembe. Vsaj pri meni je tako. Ampak ne naredi se takoj, ce je recimo dosti disk activity, potem ne indexira.
Cez cas bi ti sistem tak sam moral rebuidlat index, ce opazi, da je prislo do spremembe. Vsaj pri meni je tako. Ampak ne naredi se takoj, ce je recimo dosti disk activity, potem ne indexira.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Arzen ::
Koliko časa pa bo delal to recimo na 250GB disku ali je boljše da mu dam to delat ko me ni zarven mašine?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spider.najdi.si indexiranjeOddelek: Izdelava spletišč | 1088 (953) | popster |
» | Ajax, da ali neOddelek: Izdelava spletišč | 2690 (1994) | snajko |
» | Google Desktop Search in PGPOddelek: Novice / Zasebnost | 3849 (3518) | CaqKa |
» | Iskanje z Googlom - tokrat lokalno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8117 (8117) | mp218 |
» | INDEX SERVICEOddelek: Programska oprema | 1309 (1200) | borutzi |