» »

INDEX SERVICE

INDEX SERVICE

borutzi ::

Trenutno v podjetju kjer sem zaposlen nekaj čaram okoli intraneta zato se mi je porodila misel da bi vkljucil tudi search engine ki bi iskal po naslovih in vsebini dokumentov (html in doc). Na enem serverju imam win2k server in IIS 5.0 na drugem pa NT4.0 server in IIS 4.0.Index service imam pognan, prav tako pa sem tudi dolocil mape v katerih so dokumenti, vendar zadeva se zmeraj ne deluje....any idea?:(

andrej ::

Odpri administrative Tools, Computer Management pa idi pod Services and Applications in potem Indexing Service kjer dolocis katere folderje zelis indexirat. Pogoj za indexiranje je poznavanje formata datotek, vendar service ze out of the box podpira html in doc...

To sem vse tudi naredil...vendar ko sem dal na tisti search strani ki je zraven idex servicea mi ni dalo nobenega zadetka....pa ful bi jih moglo....a obstaja kje na netu kaksen detajlen manual za te stvari....sem iskal po microsoftovem supportu pa sem se zgubu :'(

cudno... moglo bi delat, ce si le prav nastavo
Glede manualov:
1. Help v Windows 2000 server verzijah je zlo dober - v vsakem primeru se ti ga splaca pogledat.
2. pojdi na www.microsoft.com/windows2000 in potem v search box napisi Indexing service

No to mi je uspelo postimat.thnks :)zdej sm naletu pa se na en problem....
Kako pripravim sedaj eno html stran ki mi bo delovala tako kot Query the catalog v MMC.Ali po domace....rad bi naredu en html file ki bi prav tako iskal po direktorijih ki sem jih jaz dolocil v indexing properties ,dobra bi bila tudi Query the catalogno...v bistvu bi rabu formo ki bi naredila query v index service.Andrej help me!!!8-)

zadeva je dokaj enostavna. poglej sample v \WINNT\Help\ciquery.htm. v w2k server online helpu mas tudi sintakso...

tist fajl sem probal ročno odpret pa mi same vprašaje da....kako bi čisto enostaven search.html naredu ki bi delal isto kot ciquery.htm v MMC?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IIS problemi

Oddelek: Omrežja in internet
141594 (1312) extr3m3
»

100%Cpe + ostalo

Oddelek: Pomoč in nasveti
112139 (1809) postar_si
»