Forum » Pomoč in nasveti » Problem z ruterjem Linksys WRT54G
Problem z ruterjem Linksys WRT54G
Andy18 ::
Imam ruter WRT54G in problem je sledeč, ruter mi deluje normalno približno 10 min, nato mi lučka kjer piše "internet" ugasne in povezava je prekinjena, nato ga izklopim in ponovno vklopim in zadeva deluje spet normalno nekaj časa. To se mi dogaja zadnja 2 dni prej je vse delalp brez problema (2leti).
Aja ruter sem tud že resetiral a težava se še vedno ponavlja.
Potem sem na novo naložil tudi firmware in kot sem bral priporočate dd-wrt.v23_wrt54g.bin in tako naj bi bila težava odpravljena, a meni se težava ponavlja tudi sedaj.
Sem že kar malo obupan zato bi prosil odgovore čim prej.
Aja ruter sem tud že resetiral a težava se še vedno ponavlja.
Potem sem na novo naložil tudi firmware in kot sem bral priporočate dd-wrt.v23_wrt54g.bin in tako naj bi bila težava odpravljena, a meni se težava ponavlja tudi sedaj.
Sem že kar malo obupan zato bi prosil odgovore čim prej.
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N
dëych ::
Se mogoče modem restarta, ko router izgubi povezavo z njim al dela normalno?
Katero verzijo routerja imas?
WRT54G Frequent Disconnects
WRT54G "loses" WAN IP
Katero verzijo routerja imas?
WRT54G Frequent Disconnects
WRT54G "loses" WAN IP
Ruter se sam nč ne resetira ampak kar izgubi povezavo z kablom ki povezuje ruter z internetom, nato moram sklopit napajanje in ga ponovnoma vklopit in spet dela ene 10 min,drugače pa je verzije 2.
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
zee ::
verjetno imas vkopljeno, da ti po dolocenem casu prekine povezavo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
plavko61 ::
ste imeli kakšno neurje v tvojih krajih? Sem imel en primer ko je router deloval tako še kakih 14 dni potem pa tema.
Če si posodabljal router preko web vmesnika , bi moral uporabit generic.bin .
Če ganjaš P2P pa še spremenit nastavitve IP filter.
Če si posodabljal router preko web vmesnika , bi moral uporabit generic.bin .
Če ganjaš P2P pa še spremenit nastavitve IP filter.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Spet pišem pod to temo ker imam enak problem kot prej, po prejšnjem problemu sem gor naložil firmware tomato, in zadeva mi je delala skoraj en mesec BP. Sedaj pa so težave iste, se pravi sklapljanje.
Ali ima kdo še kakšno idajo kaj naj naredim.
Za vsak odgovor bi bil zelo hvaležen.
Ali ima kdo še kakšno idajo kaj naj naredim.
Za vsak odgovor bi bil zelo hvaležen.
StratOS ::
Kako pa dostopaš do ISP ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
jackorsen88 ::
jaz pa mam problem s tem routerjem in sicer.. dva sma povezana na router, kolegu dela internet meni pa ne. local area connection je nareta na novo na moje PC-ju, omrežje je vzpostavljeno lahko dostopam do nastavitev routerja a internet ne dela.
Ko je neho Brad Pitt, je začel Pete Sampras!!
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
jan01 ::
Kako si nadgrajeval? SI točno sledil navodilom(če si prek brskalnika si moral uporabiti generic verzijo dd-wrt.v23_generic.bin). Si ročno resetiral(tiščal reset gumb kakih 30s) pred in po uspešni nadgraditvi? Če se ti zdi, da si karkoli sfalil, še enkrat preberi postopek klik-pojdi čez cel!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3704 (1623) | AC_DC |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 4983 (4220) | Spajky |
» | Problem pri flashanju Buffalo WHR-HP-G54 - zaflashan routerOddelek: Pomoč in nasveti | 3002 (2374) | Pyr0Beast |
» | Problemi z firmware na linsysuOddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1619) | chucki |
» | Problemi z resetiranjem Wireless Routerjem lINKSYS WRT54GS v4Oddelek: Omrežja in internet | 1703 (1614) | jan01 |