Forum » Pomoč in nasveti » Drevesna smola na ekranu
Drevesna smola na ekranu
Shatzy ::
Zdravo,
sedel sem pod drevesom in se mi je na ekran nakapljala drevesna smola. Smola, ne? Kako nej jo spravm dol? Dobil sem namig, da se jo da odstrant z jedilnim oljem, ampak me skrbi da bo ekran potem flekast, ker je brightvision (svetleč), oz. da bi razžrlo površino.
sedel sem pod drevesom in se mi je na ekran nakapljala drevesna smola. Smola, ne? Kako nej jo spravm dol? Dobil sem namig, da se jo da odstrant z jedilnim oljem, ampak me skrbi da bo ekran potem flekast, ker je brightvision (svetleč), oz. da bi razžrlo površino.
The_hammer ::
Zdravo,
res je jedilno olje pomaga, ampak preizkusil sm ga samo na hlačah ki so ble cele osmoljene, za kakšen monitor pa bolj težka...
res je jedilno olje pomaga, ampak preizkusil sm ga samo na hlačah ki so ble cele osmoljene, za kakšen monitor pa bolj težka...
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
BluPhenix ::
Smolo se navadno puca z acetonom, ne vem pa kako le-ta vpliva na coating monitorja.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
m.i.h.a. ::
jaz bi v takem primeru poizkusil z tekočino za odstranjevanje nalepk (dobi se v dzs in papirnicah), sicer ne vem, če bi pomagalo, ampak za čiščenje lcd-jev je super, ni lih za stalno uporabo, ampak razmasti pa super, razne nalepke pa kar same letijo dol ko jih poliješ
ne vem no....strošek tega je pribljižno 1 - 1.5 EUR, kar je vseno bolje kot pa da greš uporabljat kakšen bolj jedke in agresivne stvari IMO
ne vem no....strošek tega je pribljižno 1 - 1.5 EUR, kar je vseno bolje kot pa da greš uporabljat kakšen bolj jedke in agresivne stvari IMO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
krneki0001 ::
Smolo se vedno daje stran z jedilnim oljem, tako iz pleha in stekel avtomobilov, kot iz drugih materialov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti ostanek lepilnega traku s kožeOddelek: Loža | 16046 (14615) | vostok_1 |
» | S čim podmazati ventilator na grafičniOddelek: Strojna oprema | 1763 (1575) | mat xxl |
» | UPS spustilOddelek: Pomoč in nasveti | 875 (638) | StratOS |
» | smola na avtomobiluOddelek: Na cesti | 14418 (13629) | edge540 |
» | S čim oprati smolo na avtu?Oddelek: Loža | 3817 (3457) | zvezdas |