» »

Q6600 ali E6850 ???

Q6600 ali E6850 ???

1
2
»

Arzen ::

"Hja, sploh ni res.. Če menjaš pc vsake 2 - 3 leta potem zdej lahko komot potrpiš z kakim amdjem 3000 in podobno. Sej se mi niti ne da ubadati s tabo, ker z vašimi temami samo forum smetite, ker ene in iste odpirate."

Sej se men tud ne da s tabo tako da sma zaključila. Samo glede na to da se na večih forumih na slo-techu vpikuješ in provociraš je verjetno nekaj narobe s tabo. Moje vprašanje na začetku tega posta je bilo čisto na mestu in lepo je slišat tudi drugo menje samo objektivno ne subjektivno. Plus če bi iskalnik delal bolje ti ne bi smetil čeprav se meni ne zdi smetenje če pa smetim si kriv ti ki govoriš oslarije. In se zadnjič midva sva zaključila zato na tvoje provociranja/vprašanje ne bom več odgovarjal. In ko boš mel družino in vse kar sem ti zgoraj naštel boš drugače razmišljal. Do takrat pa uživaj v igranju in menjavah procesorjev.

phenom ::

zanimivo temo mate, sam se mi zdi da se vsi sam kregate okrog tega kaj je najhitrejše, noben se pa ni zares zares uprašu a bom to sploh rabu, un bi rd q6600 mel pa naj ga ma, sam a je sploh kej tazga na svetu da bi nujno za optimalno delovanje rabu 4 jedra, moč in hitrost računalnika danes merijo v igrah, kaj zmore in kako hitro. nakup meriš glede na to kaj rabiš. če si gamer, boš kupu komp k je zdej močn in ki ima potencial za v prihodnost. če si programer in igraš igre samo v prostem času pol raj še enkrat razmisl.
sicer pa to je sam moje skromn mnenje in nimam nobenega namena komu bit trn.

lep pozdrav.

Arzen ::

Pozabil si na nas oblikovlce kjer nam procesorska moč zelo prav pride. Ni to da bom nekaj naredil pol ure prej ampak pri določenih efektih pa bom prihranil tudi do 5 minut(primerjam svoj stari P4 3,2 in Q6600). Je pa res da to uporabljaš redko. Ponavadi je tako da ko menjaš procesor menjaš še kaj drugega in s tem se ti dejansko cel sistem pohitri ne samo procesorka moč. Za primerjavo poglej najhujše Mac-e kakšne mašine so pa niti slučajno niso namenjen igranju.;)

MEDENA ::

zdaj so kar naenkrat vsi oblikovalci.

Arzen ::

Prvo poglej koliko sem star(pol boš videl da moram nekaj že delat ne samo igrice igrat) potem pa govor pa nisem kar naekrat ampak sem profesionalno že več kot 10 let(zadnjih 5 let privat). Za ostale pa nevem.

icy ::

OT.: kaj se sploh pustiš provucirati?:D Briga te, nevem kaj se sploh spuščaš v debato z nedozorelimi mulci, kateri nima treh čistih v glavi:P

E6850 pride v poštev za benchanje, ker ima 9x multi (napram E6750) in trenutno so dobri batchi kateri dosegajo že skoraj 5GHz s kompresorskim eno -stopenjskim hlajenjem (SS). Q6600 je bolj problematičen z vidika benchanja, ker je pošteno vroč čip in plošče pod 200€ se sploh ne splača gledati>:D

V real lifu pa razen (profi) orodij (cad -cam, oblikovanje, ...) ni posebnih razlik, sicer pa jih tukaj vsi na uč opazite kajneda;)

Arzen ::

Sem že rekel eni pač zdravijo ego na forumih.

Določeni nimajo kaj drugega delat kot na forumih čepet in vse prebrat. Potem pa pridemo mi ki bi radi informacijo ter nimamo časa vse prebrat pa nas prvo zbombadirajo da o tem so že pisal(pa itak da iskalnik ne dela tak kot bi moral) ali pa pamtujejo. Škoda da se niti ena debata ne morem končat brez kreganja in provociranja.

MEDENA ::

če nimaš časa, kaj potem sprašuješ pejt delat naprej :\

Arzen ::

8-O Maš prav škoda se ubadat s takimi in podobnimi kot si ti.

Res te neverjetni določeni. :\

...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prosim za komentar konfiguracije za 2000€

Oddelek: Kaj kupiti
471265 (1265) kixs
»

kateri procesor - C2Duo 6750 - ali C2 Quad Q6600

Oddelek: Kaj kupiti
91027 (1027) darius
»

Dual ali Quatro?

Oddelek: Kaj kupiti
121743 (1349) Svizec69
»

ulTrA PC - need your help plz (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
674146 (3055) PrimozR
»

prosim za nasvete pri nakupu novega PC-ja

Oddelek: Kaj kupiti
432648 (1862) Adrijan0

Več podobnih tem