Forum » Pomoč in nasveti » Ko prižgem računalnik pa mam problem!
Ko prižgem računalnik pa mam problem!
janwoolf ::
Ko prižgem računalnik, pa mene pokaze
Press F8 to Enable System Configuatrion
Press F9 to Select Booting Device after POST
Press F1 to coutine DEL to enter SETUP
Sem pritisnil F8 in F9 pa nič. Ko pritisnem F1 pa je normalno deloval. nimam časa da bi ob prižganju računalnik in čakal potem pa pritisnil F1 oh. help me! hvala
Press F8 to Enable System Configuatrion
Press F9 to Select Booting Device after POST
Press F1 to coutine DEL to enter SETUP
Sem pritisnil F8 in F9 pa nič. Ko pritisnem F1 pa je normalno deloval. nimam časa da bi ob prižganju računalnik in čakal potem pa pritisnil F1 oh. help me! hvala
teddy81 ::
Mogoče bi moral v biosu nastavit, kao hiter zagon.
Vem, da neka opcija obstaja ampak še nisem testiral.
Vem, da neka opcija obstaja ampak še nisem testiral.
bluefish ::
ti je že teddy81 dovolj povedal. Malo se sprehodi po BIOSu in boš našel. Sicer pa je ponavadi dobro ob nakupu novega compa malo urediti tudi bios in ne le kablov v ohišju .
5er--> ::
Glede na prejšnjo temo, bo kriza z iskanjem rešitve v manualu/BIOS-u. (Na koncu bo pa še vse poslal v 3 pisane marjetice.)
5er--> ::
janwoolf ::
@5er-->
hvala ne nimam p5kc, ampak zanič biostar 945P-A7A. a imam bios drugačen kot tvoj. oh bom pogledal. hvala!
hvala ne nimam p5kc, ampak zanič biostar 945P-A7A. a imam bios drugačen kot tvoj. oh bom pogledal. hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3167 (2826) | markk1 |
» | Kako disablati giga raid setup utilityOddelek: Strojna oprema | 1181 (1110) | WildChild |
» | Wolfenstein - RTC (Return to Castle)Oddelek: Igre | 2792 (1407) | Hooligan#1 |
» | ADS-l Siol in zagon XPOddelek: Omrežja in internet | 1436 (1315) | DonPierre |
» | Modem Asus driverji 98Oddelek: Programska oprema | 967 (933) | Han |