Forum » Programska oprema » Modem Asus driverji 98
Modem Asus driverji 98
KrCbelca ::
Torej, mam tole kartico: TOLe
pa sm jo dobil od prjatla in seveda je rezultat to, da mam kartico brez cdja, kjer so driverji za windows 98. torej, če ima kdor koli driverje za 98 windows za kartico ASUS IN 100 ST-D naj mi prosim odgovori (na asusovi strani driverjov ne najdem)
pa sm jo dobil od prjatla in seveda je rezultat to, da mam kartico brez cdja, kjer so driverji za windows 98. torej, če ima kdor koli driverje za 98 windows za kartico ASUS IN 100 ST-D naj mi prosim odgovori (na asusovi strani driverjov ne najdem)
- spremenil: KrCbelca ()
tega sm ze probal, ampak žal ne dela (windows 2000 driver).
Res nihče nima tega modema da bi mu cd?
Res nihče nima tega modema da bi mu cd?
Hm, nič noče delat.
Pod system mi napiše PCI communication device - za to rabm driver(in to je ta kartica)
Pod system mi napiše PCI communication device - za to rabm driver(in to je ta kartica)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3161 (2820) | markk1 |
» | Kako disablati giga raid setup utilityOddelek: Strojna oprema | 1173 (1102) | WildChild |
» | Ko prižgem računalnik pa mam problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (987) | 5er--> |
» | Wolfenstein - RTC (Return to Castle)Oddelek: Igre | 2788 (1403) | Hooligan#1 |
» | samodejna vzpostavitev ob zagonuOddelek: Omrežja in internet | 1673 (1548) | DJ Hamster |