Forum » Operacijski sistemi » Kako kontaktiram Microsoft (za bug v WinXP)
Kako kontaktiram Microsoft (za bug v WinXP)
neres ::
V WinXP je že dolgo časa en bug. Sicer gre samo za zgolj vizualno zadevo, ampak vseeno.
Za kaj se gre: tudi če imaš naštimano da se okna ob minimiziranju/maximiziranju ne animirajo, bo po zagonu nekaterih programov vseeno začelo okna animirati. Taki programi so npr. Adobe Premiere, Cubase in še en kup manj znanih audio programov...
V glavnem zanima me kaj pravijo v MSju o tem. Najbrž to poznajo ker je že staro, ampak nisem pa 100%.
Če ima kdo stike z MS bi blo fajn če bi se to posredovalo. Uradno bi jih namreč za bug report moral po telefonu klicat v ZDA...
Za kaj se gre: tudi če imaš naštimano da se okna ob minimiziranju/maximiziranju ne animirajo, bo po zagonu nekaterih programov vseeno začelo okna animirati. Taki programi so npr. Adobe Premiere, Cubase in še en kup manj znanih audio programov...
V glavnem zanima me kaj pravijo v MSju o tem. Najbrž to poznajo ker je že staro, ampak nisem pa 100%.
Če ima kdo stike z MS bi blo fajn če bi se to posredovalo. Uradno bi jih namreč za bug report moral po telefonu klicat v ZDA...
neres ::
S popravki zadnjega meseca se mi zdi da se je zadeva izboljšala za ene programe.
Še vedno pa se ta bug zgodi npr. ko greš ven iz Cubasea.
Še vedno pa se ta bug zgodi npr. ko greš ven iz Cubasea.
opeter ::
Po mojem se s tako vizualno napako ne bodo ukvarjali. Sploh pa ne, ker je govora o Windows XP-ju.
Če bi zadeva bi bila v Visti, bi to bilo še nekako aktualno, ampak XP... ne, po mojem ne.
Če bi zadeva bi bila v Visti, bi to bilo še nekako aktualno, ampak XP... ne, po mojem ne.
bluefish ::
kot že povedano, jih za XP to ne bo preveč zanimalo. Še zmeraj pa lahko pošlješ email in ti ni potrebno klicati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Levji kralj (2019) film (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11748 (5355) | D3m |
» | iOS 7.0.2 odpravlja luknje zaklepanja zaslonaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14526 (9008) | pi pawr |
» | Ubuntu podobo na ogled postaviOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10379 (8000) | wooted |
» | Prve podrobnosti novega Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9151 (7274) | njok |
» | Koliko bi zaračunali?Oddelek: Izdelava spletišč | 2469 (1606) | cryptozaver |