Forum » Strojna oprema » Zunanji disk-500GB
Zunanji disk-500GB
tanov ::
Lep pozdrav.
Kupil sem disk: http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/r...
1. Uporabljal ga bom za downloadanje.
2. Moral bi biti 500GB, računalnik pa zazna samo 465GB. ???
3. Je zunanji disk primeren za delovanje non-stop? npr. download?
Kupil sem disk: http://www.solo.si/racunalnitvo-10087/r...
1. Uporabljal ga bom za downloadanje.
2. Moral bi biti 500GB, računalnik pa zazna samo 465GB. ???
3. Je zunanji disk primeren za delovanje non-stop? npr. download?
- spremenil: tanov ()
opeter ::
Deli 500.000 MB z 1024, pa dobiš cca. 488 MB. Potem je še NTFS formatiranje, tako da ja, to je realen prostor.
Mogoče kaj pomaga: Wiki
Mogoče kaj pomaga: Wiki
Law_Enforcer ::
Ne razumem!
Kje se zgubi 35GB???
Pri teti Pehti!
Kaj če bi si pogledal link, ki ti ga je pripopal opeter?
OK. Sedaj razumem.
Zanima me še, če lahko zunanji disk uporabljam kot notranji?
Npr. da deluje 24/7? Na notranjem imam sistem in vse, na zunanjem pa samo za download.
Zanima me še, če lahko zunanji disk uporabljam kot notranji?
Npr. da deluje 24/7? Na notranjem imam sistem in vse, na zunanjem pa samo za download.
TokioGangsta ::
jaz imam zunanji trdi disk 250gb western digital in ga imam non stop priklopljenega
tako kot ti ga uporabljam za downloadanje in use vleče uredi sam mula mal počasnej laufa učasih čist zašteka sam sm kr navajen
ramov ne žere in se po 10min al neki tajga spremeni v standby men je kul sej je kr uredu
edit: sam mal glasn je
tako kot ti ga uporabljam za downloadanje in use vleče uredi sam mula mal počasnej laufa učasih čist zašteka sam sm kr navajen
ramov ne žere in se po 10min al neki tajga spremeni v standby men je kul sej je kr uredu
edit: sam mal glasn je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TokioGangsta ()
OK. Sedaj mi dela vse.
Ampak zakaj ko zaprem uTorrent in ko ga nazaj odprem ne nadaljuje takoj ampak prvo vse downloade preveri. Piše: Checked x%.
Ampak zakaj ko zaprem uTorrent in ko ga nazaj odprem ne nadaljuje takoj ampak prvo vse downloade preveri. Piše: Checked x%.
Ja to mi je jasno!
Ampak zakaj?
Na notranjem ni preverjalo če sem zaprl uTorrent, ampak je nadaljevalo z downloadanjem. Glede na to da loadam velike datoteke (6-8GB) preverjanje traja skoraj cel dan!!!
Ampak zakaj?
Na notranjem ni preverjalo če sem zaprl uTorrent, ampak je nadaljevalo z downloadanjem. Glede na to da loadam velike datoteke (6-8GB) preverjanje traja skoraj cel dan!!!
TokioGangsta ::
meni je tudi vsake toliko časa kaj takega nardilo(na začetku) a se nisem ubadal in sedaj ne dela več
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava 100/10Oddelek: Omrežja in internet | 2957 (2265) | Pesimist |
» | Nekaj je narobe, pa ne vem kaj...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1598 (1215) | miranpozar |
» | Premalo prostora na disku! Prosim za Nasvet!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2589 (2398) | Bananovec |
» | Zunanji disk težavaOddelek: Strojna oprema | 4042 (4042) | diative |
» | Windows XP, brskalnik in uTorrent skupaj gredo ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3208 (3208) | bluefish |