Forum » Omrežja in internet » prekinjena povezava
prekinjena povezava
medivan1 ::
Sem iskal pa nisem našel.
Sem povezan z brezžicno povezavo preko zetovega računalnika na internet. Osnova povezava preko zetovega računalnika je cabelski modem.
Moj največji problem nastane takrat (zetov računalnik je izklopljen, ali pa tudi ne),ko smemam preko utorenta in želim brskati po internetu s firexom ali pa IE7.
Zet ima povezavo 8000/1000.
Prosil bi za pomoč, kaj naredi da bom lahko tudi takrat ko dolvlečem brskal po internetu. To se ne dogaja vedno, včasih je kak dan ok, včasih pa na dan ne pridem na internet dokler računalnika ne izklopim pa ponovno zaženem. Včasih mi potem uspe vspostaviti povezavo z internetom. Če je ne morem,pa moram resetirati MSI RG60G router.
Kaj moram popraviti. Imam Celeron 1.2, 512 rama in XP, zet ima VIsto.
Prosim za pomoč.
Hvala
Sem povezan z brezžicno povezavo preko zetovega računalnika na internet. Osnova povezava preko zetovega računalnika je cabelski modem.
Moj največji problem nastane takrat (zetov računalnik je izklopljen, ali pa tudi ne),ko smemam preko utorenta in želim brskati po internetu s firexom ali pa IE7.
Zet ima povezavo 8000/1000.
Prosil bi za pomoč, kaj naredi da bom lahko tudi takrat ko dolvlečem brskal po internetu. To se ne dogaja vedno, včasih je kak dan ok, včasih pa na dan ne pridem na internet dokler računalnika ne izklopim pa ponovno zaženem. Včasih mi potem uspe vspostaviti povezavo z internetom. Če je ne morem,pa moram resetirati MSI RG60G router.
Kaj moram popraviti. Imam Celeron 1.2, 512 rama in XP, zet ima VIsto.
Prosim za pomoč.
Hvala
Celeborn ::
Zmanjšaj število povezav, ki jih utorrent tvori: options>preferences>bittorrent>prvi dve številki
If air travel is so safe, why do they call it a "terminal"?
medivan1 ::
do sedaj sem imel nastavljeno 150/ 40/ 4.
Prej sem pozabil povedati da ko ne morem brskati po internetu, mi uterent dela normalno.
na koliko predlagate,da nastavim.
Hvala.
Prej sem pozabil povedati da ko ne morem brskati po internetu, mi uterent dela normalno.
na koliko predlagate,da nastavim.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 IPTV na računalniku - pomočOddelek: Omrežja in internet | 15183 (5125) | DennisDee |
» | [RABIM POMOČ]Linksys wireless rounter - Local Acces OnlyOddelek: Omrežja in internet | 729 (654) | Scajnica |
» | AMIS Ruckus Wireless MediaFlexOddelek: Omrežja in internet | 14117 (7502) | galex4 |
» | Belkin router problemOddelek: Omrežja in internet | 755 (650) | mikeyc |
» | BeOS ima 10 let (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9677 (7788) | ZetaNeo |