Forum » Strojna oprema » Kako skenirati in brezzicno poslati fajl na racunalnik
Kako skenirati in brezzicno poslati fajl na racunalnik
Trancedeejay ::
HI
Imam wireless print server na katerga imam prikljuceno multifunkcijski printer. Sedaj pa me zanima kaksna je opcija da bi lahko skeniral? Namrec racunalnik ne zazna skenerja(valda) printa pa, ker je pac tako instaliran printer. Kako bi lahko resil to?
Have a nice Day
Matt
Imam wireless print server na katerga imam prikljuceno multifunkcijski printer. Sedaj pa me zanima kaksna je opcija da bi lahko skeniral? Namrec racunalnik ne zazna skenerja(valda) printa pa, ker je pac tako instaliran printer. Kako bi lahko resil to?
Have a nice Day
Matt
Music is the key
iNDigo_Child ::
Js sm tak, da rajš kt da je pr men kaj wireless, rajš napeljem kable 20 metrov čez celo bajto...tko da...sorry... če hočeš wireless, ti ne morm pomagat. Loh pa za druge poveš, kiro multifunkcijsko napravo maš, pa kir komp...vsaj osnovne podatke...ker si mal preveč u izi vse napisu :D
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skener resolucija - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 18500 (17912) | moat |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3990 (1662) | mat xxl |
» | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 4657 (2752) | |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30923 (24621) | Bye |
» | Laserski tiskalnik WIFIOddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (2035) | bjan |