» »

Tenis

Tenis

michel ::

Ta forum najbrž ni najbolj primeren za debate o tenisu, ampak če lahko o formuli in fuzbalu najbrž ne bo odveč tudi tenis. Torej ali je med vami kaj navdušencev belega športa? Trenutno poteka US OPEN SERIES, ki se bo zaključil s samim US Open-om v NY. Turnirji, ki so sestavni del US open series so meni osebno tudi najljubši (rad imam trdo podlago).
Bi kdo nadaljeval:\ ?

BozidarB ::

trda podlaga fuj.. bolijo kolena ceprov sm dou na trdi podlagi najvec asov ker se najbl odbije. je pa bl zanimiv za gledat tenis ker je igra precej bolj hitra in se za gledavec bolj aktualno. pa se ves asov je:D kako pa nej nadaljujem? z ksnmu turnirjam al debato nasploh v tenisu. go go federer jst prav. itak - cudezni otrok:D drgac pa sm velik navdusenec tega sporta ker sm ga tut kr precej casa trenirov. mogoce se kej pol napisem o turnirjih zej se mi neda:P

edit: se opravicujem za napake, jih je prevec tko da nebom popravlou

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BozidarB ()

BlackHole ::

Ni kaj dosti za debatirat. Izpadli so praktično vsi polfavoriti, tako da ima Roger odprto pot. Presenetljivo je, da je izpadel Djokovič. Mogoče se je odločil, da si malo odpočije, hehe. Mimogrede, a je na kakšni Tv prenos tega turnirja, ker nikjer ne ujamem nobene tekme, niti posnetka.
LP Marko

michel ::

Očitno ni veliko zanimanja za tenis, zato tut ni nekih prenosov. Trenutno prenašajo WTA turnir v Torontu na Eurosportu (tut US OPEN bodo prenašal). Drugače pa res je beda ka je izpadu že Djokovic, Nadal, Roddick,... Nism ravno Federer fan, samo res kapo dol, car je in ga še dolgo ne bo nihče zamenjau na vrhu. Škoda da nimamo še kakšnega dobrega predstavnika v tenisu poleg Srebotnikove, ki je mimogrede tut zelo dobra (še zlasti v dvojicah- kr 5. je.)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12141345 (16607) Pinturicchio
»

Rafael Nadal vs Novak Djoković

Oddelek: Loža
172119 (1075) trnvpeti
»

Specializirane trgovine z športno opremo

Oddelek: Loža
51670 (1475) SmeskoSnezak
»

Motorola PEBL za Mario Sharapovo

Oddelek: Novice / Ostale najave
73294 (2900) Ch4N93
»

šport (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
505208 (3604) hooger

Več podobnih tem