Forum » Loža » Pribor za bruhanje ognja
Pribor za bruhanje ognja
Fave ::
Torej, kje se da kupiti pribor za bruhanje ognja (bakle, posodica...)?
Katera pijača da najboljše rezultate pri bruhanju ognja?
Hvala in lp.
Katera pijača da najboljše rezultate pri bruhanju ognja?
Hvala in lp.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Nagi Bator ::
Najboljse rezultate da bencin pa razni spiriti
vendar ti kot zacetniku in v izogib obisku na urgenci(!) priporocam kaj manj eksplozivnega, recimo kurilno olje.
Da bos pa cel smrdel pa se hitro sprijazni, al pa meci € za taojstri snops od lokalnega kmeta.
vendar ti kot zacetniku in v izogib obisku na urgenci(!) priporocam kaj manj eksplozivnega, recimo kurilno olje.
Da bos pa cel smrdel pa se hitro sprijazni, al pa meci € za taojstri snops od lokalnega kmeta.
Brane2 ::
Navadni bencin je karcinogen zaradi različnih dodatkov.
Po moje najbolje alkohol ( pa ne metanol ! )
Po moje najbolje alkohol ( pa ne metanol ! )
On the journey of life, I chose the psycho path.
gzibret ::
Sem že bruhal ogenj, tako, da govorim iz prve roke.
Najboljša je bakla na dolgem ročaju. Gorivo je tekoči vosek, samo ultra pazi, da ga ne popiješ, ker boš padel v komo. Pred bruhanjem si dobi tudi lavor ali pa dva vode ter kako mokro brisačo. Če imaš dolge lase, potem si jih obvezno spni v kito. Pred bruhanjem si tudi zmoči obraz, ker zna biti zelo vroče.
V usta daj kake pol deci tekočega voska (ne več!). Napravi velik tlak v ustih, nato pa čim bolj stisni ustnice in naredi čisto drobno odprtino, da se bo vosek razpršil v pršec. Ful pazi, da si z voskom ne pošpricaš obraza ali obleke, zna bit zelo nevarno (in vnetljivo ). Prej obvezno probaj nekajkrat z vodo, da se boš navadil.
Ko bruhaš ogenj, podaj baklo blizu ust in "pljuni" malo nad baklo. Nato baklo naglo odmikaj stran od telesa.
Najboljša je bakla na dolgem ročaju. Gorivo je tekoči vosek, samo ultra pazi, da ga ne popiješ, ker boš padel v komo. Pred bruhanjem si dobi tudi lavor ali pa dva vode ter kako mokro brisačo. Če imaš dolge lase, potem si jih obvezno spni v kito. Pred bruhanjem si tudi zmoči obraz, ker zna biti zelo vroče.
V usta daj kake pol deci tekočega voska (ne več!). Napravi velik tlak v ustih, nato pa čim bolj stisni ustnice in naredi čisto drobno odprtino, da se bo vosek razpršil v pršec. Ful pazi, da si z voskom ne pošpricaš obraza ali obleke, zna bit zelo nevarno (in vnetljivo ). Prej obvezno probaj nekajkrat z vodo, da se boš navadil.
Ko bruhaš ogenj, podaj baklo blizu ust in "pljuni" malo nad baklo. Nato baklo naglo odmikaj stran od telesa.
Vse je za neki dobr!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
Fave ::
Sej sem se tud že mal afnov. Sam sem uporablov 80% rum, ampak je zadeva prehuda. Usta ti čist požge.
@gzibret: A lahko prosim bolj točno napišeš kateri tekoči vosek si uporabljal?
@gzibret: A lahko prosim bolj točno napišeš kateri tekoči vosek si uporabljal?
My mind's a hyper tool that fixes everything.
gzibret ::
Tisti, ki je za sveče, ko naliješ notri tekočino (one sveče iz stekla, ko je v tekočino potopljen štrikec).
Vse je za neki dobr!
Balandeque ::
Tu ni heca. Sem delel v skupini, ki se je ukvarjala s tem. Bruha se tekoči parafin. Pogojno petrolej, ampak je tudi bojda karcinogen zaradi aditivov. Začetnikom priporočam odstranitev brkov&brade in mazanje s kakšno mastno niveo po obrazu.
Brane: ne ga srat. Etanol ti za mesec dni sežge vse brbončice v ustih. Je pa res, da pride lep moder plamen.
Brane: ne ga srat. Etanol ti za mesec dni sežge vse brbončice v ustih. Je pa res, da pride lep moder plamen.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
lapajne ::
js sem probal z dizlom pa tut šlo sam pazte js sm upurabu primadiesel(iz ljubezni do narave).
FR34K ::
Jst sm že tut bruhu ogenj, sam sm to delu z navadnim faracajgom pa šnopsekom. Baje je zgledal kr kul
K0K0 ::
z dizlom hehe ,dizel se na ognju ne vžge ,ker rabi določen tlak, da postane vnetljiv
Nevem od kje tebi ideja da ne gori ?
Jest ga vsako zimo prižigam z vžigalicami, ker se mi ne da delat trsk .
Glede bruhanja pa res ne verjamem da bi šel to kdo delat z nafto. Sm jo že parkat dubu v usta in vm povem da maš potem še par ur tak zanič okus v ustih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sveče ki trajajo vec kot par dniOddelek: Loža | 1994 (1580) | lava |
» | Odstranjevanje ostankov lepila z laptopaOddelek: Loža | 5288 (4884) | fosil |
» | bruhanje ognjaOddelek: Sedem umetnosti | 5598 (4863) | SloMusty |